Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldottad meg ha több nővel van szexkapcsolatod?
Ha csak szexkapcsolat, és ez mindenki számára tiszta, akkor nincs miért lebukni. Egyszerűen nem tartozol magyarázattal, mert nem vagytok párkapcsolatban, lehet nekik is van más. Akkor gáz ez, ha mind a kettőt hülyíted meg valótlant ígérgetsz.
tegnap 18:21
Ja, asszem volt egy olyan illető, akinek volt egy szép családja, és néha eltűnt, elutazott huzamosabb időre, aztán talán halála előtt derült ki, hogy ennek a fickónak, 3 országban volt mindenhol egy-egy családja és összesen vagy 10 gyereke.
tegnap 18:26
1 kivéve ha meg van beszélve, hogy mással nincs digi dugi.
tegnap 18:35
4/17 A kérdező kommentje:
Mert sok nő a szexkapcsolatban is elvárja, hogy mással ne szexeljek
Amikor nekem ilyen volt, akkor nem hívtam őket egyszerre. Vagy volt akihez én mentem és volt aki meg hozzám jött. Ott is meg lehetett oldani. Vagy volt amikor másik messzebbi városban lakott az egyik.
A legaktívabb az az volt amikor egy nap kettővel is voltam egyik délelőtt a másik délután, azon a héten három nő volt.
De mára már felnőttem és férfi lettem már nem érdekelnek az ilyen üres felületes dolgok.
tegnap 18:40
6/17 A kérdező kommentje:
Én attól tartok, hogy kiderülne. A nők nem nézik el, hogy mellette mással is szexelek. Tehát titokban kellene tartani.
A morális oldaláról gondolom, nem kell különösebben beszélni, mert ez aljaszint!
Ha van gerinced, tiszta lappal játszol, és nem hazudozol egyik előtt sem!
Ha persze nincs gerinced, akkor játszod ezt a hazug játszmát.
tegnap 18:43
3. Ezt meg lehet beszélni. Ha én laza szexkapcsolatban gondolkozom, és nem akarok egy embernél maradni, akkor ezt elmondom. Ha az illetőnek ez így megfelel, akkor minden okés, szabadok vagyunk mind a ketten. Ha neki ez nem felel meg, sőt, kifejezetten jelzi, hogy nem akarja, hogy mással is szexeljek mellette (és ő sem fog mással) akkor ezt vagy elfogadom és tiszteletben tartom, vagy akkor lezárom a dolgot, mert nekem így nem felel meg. Játszmázás helyett egy kis egyenesség szerintem hasznosabb.
tegnap 18:43
7-es a bűn nélkül való erkölcsi fárosz.
Ez a szép a kamaszkorban; olyan, mint a részegség. Mindenki emlékszik, milyen mocskos szemét dogokat csináltál, csak te nem.
tegnap 18:47
A kérdésre: a dugópajtihoz kora délután mentem, míg a feleségemhez késő délután. Egyébként a második feleségemet sohasem csaltam meg az elmúlt 26 év alatt.
tegnap 18:51
Kapcsolódó kérdések: