Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ti összejönnétek olyan férfival komoly kapcsolatra, aki szexkapcsolatra nem kéne? Miért?

Figyelt kérdés

Rengetegszer olvastam akár itt is nőktől, hogy komoly kapcsolatban mindegy, hogy mekkora, egyéjszakásra vagy szexkapcsolatra viszont, minimum 15-16cm vagy legyen minél nagyobb, stb.

Komoly kapcsolatra miért elég a rossz(abb) is? Nekem nagyon megalázó lenne olyan nővel együtt lennem, akinek szexkapcsolatra kevés lennék. Biztos, hogy nem lennék ilyen kapcsolatban.

dec. 8. 11:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Mert szexkapcsolatban az a lényeg, hogy a szex jó legyen. Párkapcsolatban pedig a férfi anyagi helyzete, személyisége és tervei többet nyomnak a latba.
dec. 8. 11:57
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Inkább fordítva...

Szexkapcsolatra jó volt olyan pasi, akivel az életben nem járnék. A párkereséskor sokkal több és sokkal magasabb elvárást támasztottam, mint amikor csak szórakozgatni akartam valakivel.

De én is kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki fordítva gondolkodik.

dec. 8. 12:04
 3/25 A kérdező kommentje:

Tehát vele vagy a pénzéért, de mással szexelsz.

Akkor neked komolyra is kell a méret, csak sok más is.

dec. 8. 12:08
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam kifejezetten szexkapcsolatot keresni. Vagy akarok valakit mert megfogott valamivel, vagy sem. És akkor nem kérem azt, hogy kapja elő a vonalzót farokméregetésre. :D

Volt már olyan, hogy valakivel végül nem alakult komolyabb kapcsolat, mert elkezdett idegesíteni a személye, nem "tartottam" meg őt szexre sem.

És olyan is volt, hogy valakivel nagyon jól elvoltunk, de a szex nem volt jó. Őt sem tartottam meg havernak.

Vagy klappol minden és akkor jöjjünk össze, vagy viszlát. De ez csak én vagyok. Barátnőmnek szoktak lenni szexkapcsolatai, ő biztos többet tudna mesélni. De nyilván ő sem tudja előre, milyen adottságai lesznek az adott férfinak. Ha a kémia megvan, akkor lefekszik vele, aztán vagy jól alakul, vagy sem.

dec. 8. 12:09
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

3

Egyetlen pasim / szexpartnerem méretével sem volt gondom, sosem fordult elő, hogy valakivel emiatt szakítottam.

Vállalom, hogy magas elvárásaim voltak a párkeresés során, de pont a farokméret sosem érdekelt különösebben.

dec. 8. 12:14
 6/25 anonim ***** válasza:
28%

“ Tehát vele vagy a pénzéért, de mással szexelsz.”

Ez a tipikus esete annak, mikor valaki kiforgatja a másik szavait, csak hogy alátámassza a saját elméletét, ami persze hamis, de felőlem úgy látod a világot, ahogy akarod :D Csak ne lepődj meg, hogy pont ilyenre is teremted a valóságodat.

dec. 8. 12:23
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Akivel nem jó a szex azzal nem jövök össze komoly kapcsolatra.
dec. 8. 12:23
 8/25 anonim ***** válasza:
56%

Basszus, annyira rohadtul idegesítőm hogy felteszel egy kérdést arról, hogy kivel jönne össze egy nő komoly kapcsolatra, megnyitom, és az átlagos mérető farok kérdés lesz belőle!

Én egy ilyen férfivel, aki ilyeneket kérdezget, ennyire ostoba, önbizalomhiányos, ferdít, soha nem akarnék ismerkedni!

Egy szexkapcsolat az nem magasabb minőség mint egy komoly kapcsolat! Egy érzelmileg érett ember esetében a második a fennköltebb, ergo ha téged szexkapcsolatra elutasítana egy ilyen ember, de komoly kapcsolatot szeretne tőled, az őt minősíti, az ő elveit és vágyait, hogy ő nem csak k-rogatni akar. Nem a te farokméretedről szól.

Az eredeti kérdésednek sokkal több értelme van! Ha egy nő eljutott arra az állapotra (akár úgy, hogy mindig is csak komoly kapcsolatot akart, akár megpróbált mást is, de most ott tart, hogy az neki már kevés), hogy valódi kapcsolatot szeretne, és olyan férfit maga mellé, aki szintén azt szeretné, akkor nem fog leállni olyan pasival, aki nem képes komoly kötődésre, hiába vonzó neki. Ha ugyan az ez ember, érzelmileg és mentálisan is lenne olyan ép és elköteleződni képes, hogy komoly és biztonságos kapcsolatban legyenek, akkor mondjuk összejönne vele. Szerintem ez inkább elvek kérdése.

Annyira el vagytok tájolva ti, ilyen kérdéseket feltevők, és annyira ostobán álltok az egészhez, hogy az valami hihetetlen! Ti nem a való életben éltek, hanem otthon veritek magatokat a poreszre egész nap, meg valami nőgyűlölő közegben mártózva veszitek fel ezeket a tévképzeteket, hogy mindenki a ti centiiteken lovagol!

dec. 8. 12:42
 9/25 A kérdező kommentje:

#4, #7

Akkor ti is olyanok vagytok, mint a 2-es.

Akkor szerencséd van, hogy nem találkoztál rossz mérettel.

Semmit nem forgattam ki. A valóságot pedig nem tudod megváltoztatni.

dec. 8. 12:48
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
De te hogy képzeled el, ezt a dolgot? Egy párhónapos lityi-lötyi kapcsolatban extrém fontos, hogy jó legyen a szex, míg egy hosszú távra (ne adj isten, örökre) szóló kapcsolatban legyen mindegy?
dec. 8. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!