Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fekete/fehér dolog normális kapcsolatot keresni?
Úgy értem, hogy alapból nagyon is komolyat szeretnék, de
ha épp egy szexkapcsolat sikerülne, abba érdemes
belemenni vagy inkább ne?
Szerintem aki hajlamos könnyen érzéseket belevinni, vagy alapból komoly kapcsolatot akar annak nem kéne szexkapcsolatban kikötnie. Egyrészt rá fog fázni több mint valószínű, másrészt nem kéne lealacsonyítani önmagát ha igazából mást szeretne. Lehet türelmesen várni, ismerkedni mással.
okt. 25. 19:47
2/24 A kérdező kommentje:
A dologhoz hozzá tartozik hogy 10 éve nincs senkim és már elég szar minden tekintetben.
3/24 A kérdező kommentje:
Hmm, és arra nem gondoltál, hogy benned van a hiba? Sokáig egyedül voltál, nem mertél ismerkedni, nem megfelelő személyeknél próbálkoztál? Ha valakinek 10+ éve nincs párkapcsolata azzal valami gond van és eléggé baj, hogy nem jött rá legalább nagy vonalakban, hogy micsoda...
okt. 25. 19:52
Én mindig ugy voltam vele hogy majd eldől mi lesz, az elején igyekeztem nem beleélni magam semmibe.
okt. 25. 19:55
Szerintem két okból nem működne. Az egyik, hogy amíg egy szexkapcsolatra fordítod az energiáidat egy párkapcsolat megtalálása és KIALAKÍTÁSA helyett (mert ez nem csak úgy terem magától), addig nem lesz egy épkézláb kapcsolatod, mert nem abba fektethetsz. Én amint véget vetettem az 1 éves szexkapcsolatomnak, máris lett párkapcsolatom. A másik, hogy ha te érzelmekre vágysz, arra pont nem jó egy szexkapcsolat.
okt. 25. 19:58
Azt az "apró" adalékot már az elején feltüntethetted volna.
Én is 10+ (bő 1 hét múlva 10 és fél) éve egyedül. Ez egy teljesen más élethelyzet, mint amiből itt kiindulnak, ki tudnak indulni... Ilyenkor például nincs olyan, hogy ha nem mész bele/véget vetsz, máris jön helyette a komolykapcsolat-alapanyag. Nem valószínű. Eddig sem jött.
Szerintem ennyi egyedül töltött idő és ennek mindenféle hatásai után kezeld lazábban, és menj bele. Lesz, ami lesz, alakul, ami alakul, ne légy semmi jónak elrontója úgymond... Élj a lehetőségekkel, mert annak semmi értelme, hogy újabb 10+ évet végigvegetálj, -"nélkülözz" így. Csak megbánnád. Semmi értelme az "aszkézisnek", az nem (sem) fogja elhozni azt, akire és amire vágysz.
okt. 25. 20:20
Ha 10 éve senki se volt, akkor szerintem egy szexkapcsolat is ki tudna mozdítani a holtpontról. Vágj bele, bármi jön.
okt. 25. 20:26
7-es válaszadóval értek egyet.
Próbálj lazán viselkedni, semmi értelme hogy még 10 év elteljen önmegtartóztatásban.
okt. 25. 20:27
Hát ezt te tudod. Én nem tudnék szexkapcsolatba belemenni. De magadat te ismered.
okt. 25. 20:29
További kérdések: