Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fekete/fehér dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fekete/fehér dolog normális kapcsolatot keresni? Úgy értem, hogy alapból nagyon is komolyat szeretnék, de ha épp egy szexkapcsolat sikerülne, abba érdemes belemenni vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Vagy az ilyen nem való mindenkinek?
okt. 25. 19:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
7-es vagyok, fogok kapni érte, de nekem már jó ideje nem (lenne) tabu a nős/foglalt sem... 33 múltam, ez nem "csak" 10,5 év volt, hanem gyakorlatilag A Legértékesebb 10,5. A fiatalságom... Repült a kukába. És én nem vagyok fából, nem vagyok aszexuális, nekem nem jó egy kvázi semleges, nemtelen lényként vegetálni. Akinek ez is teljesen megfelel, az nem fogja átérezni, hogy milyen annak, akinek nem. Az éppenséggel könnyen ragaszkodik az elvhez is, hogy kizárólag komoly kapcsolat, szó sem lehet másról.
okt. 25. 20:40
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Beleugrasz szexbe és bele fogsz esni az orgazmus/szex okozta hamis érzésbe és minél többet szexelsz, ismerkedsz a szexpartnereddel annál inkább bele szintén. De ha ő neked megmondja az elején, hogy csak szexet keres akkor ne csodálkozz ha megun és levált, vagy kioffol mert te kapcsolatban akarsz lenni. Egyébként mégha szeretne is téged és kapcsolatban lennétek te a plusz 10 év hátránnyal indulnál. Neked legalább egy-kettő párkapcsolat kéne, hogy tapasztalatot szerezz. Tehát hiába mész te bele szexbe, vagy kapcsolatba 90-99,99%, hogy nem fogsz sikert aratni.
okt. 25. 20:51
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
Azt nem írta, hogy a szexkapcsolattól remél párkapcsolatot is...
okt. 25. 20:56
 14/24 anonim ***** válasza:
Jó reggelt utolsó, alapjáraton komoly kapcsolatot szeretne.
okt. 25. 20:58
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Jó reggelt utolsó, alapjáraton komoly kapcsolatot keresne, de mivel azt nem talál (és gondolom vannak hiányok), minket kérdezett meg hogy érdemes-e szexkapcsolatba belemenni a vágyak enyhítésére.

De majd a Kérdező válaszol erre is.

okt. 25. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Én pedig válaszoltam, hogy bármibe is egyezik bele nem fog sikeres lenni:

"Tehát hiába mész te bele szexbe, vagy kapcsolatba 90-99,99%, hogy nem fogsz sikert aratni."

okt. 25. 21:07
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

16: Ennyi erővel akkor maradjon szépen egyedül a továbbiakban is... Ha már eddig kibírta, ezek után is ki fogja, nem? Mert amúgy "90-99,99%", hogy bukta lesz, bármibe is megy bele.

Ne haragudj, de hány éves vagy, mi a kapcsolati státuszod és mennyit voltál full egyedül eddigi életed során?

okt. 25. 21:20
 18/24 anonim ***** válasza:
21%

16

Nem tudom miért kell így leírni a Kérdezőt, hogy nem lehet sikeres. :( Te hogy éreznéd magad, hogy valaki rögtön azzal jönne, hogy úgyse fog menni...

Kérdező! Bármi lehet!!! Ha hajlandó vagy változni, változtatni, élvezni az élet megannyi szépségét! Neked is járhat olyan, aki szeret téged! De ha csak a szexualitás öröme egy időre, akkor az! Nincs abban semmi se.

okt. 25. 21:26
 19/24 anonim ***** válasza:
19%

Ide figyelj 17 ha valaki több mint 10 éve szingli, egy darab pasast nem talált szexre, vagy nem akart belemenni mert kapcsolatot akart ami nem jött össze azzal valami rohadt nagy baj van. Ha férfiról lenne szó ugyanezt gondolnám. Egyenesen RED FLAG a kérdező! Teljesen rendben van ha valakinek nem jön össze 2-3 évig, de több mint 10 évig nem az. Ha pedig nem is akart senkit ilyen hosszú ideje az sem arra utal, hogy a kérdezővel nincsenek gondok. Lehet az túlzott önbizalomhiány, elkötelezettséggel bajok.

Most ha ennyi ideig el volt egyedül, vagy nem akadt senki akkor hogyan akar ő csak kifejezetten szexelni, vagy párkapcsolatban részt venni? Kivel? Hozzá hasonlóval, vagy valamilyen szoknyapecérrel? Nem, irtóra nincs szerencsés helyzetben és nem is fog neki össze jönni elsőre. Egyáltalán nem azt írtam, hogy idővel nem lehet sikeres, még olvasni se tudsz. Fog koppani és talán majd valamikor végre megtalálja a boldogságot valaki oldalán. Az első kapcsolata plusz 10 év után nem fog működni ez holtbiztos. Ha tetszik tetszik ha nem tetszik nem tetszik.

okt. 25. 21:38
 20/24 anonim ***** válasza:

"Neked legalább egy-kettő párkapcsolat kéne, hogy tapasztalatot szerezz. Tehát hiába mész te bele szexbe, vagy kapcsolatba 90-99,99%, hogy nem fogsz sikert aratni."

Tessék még egyszer értelmezni egyszerű mondatszerkezeteket.

okt. 25. 21:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!