Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban minden felnőtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban minden felnőtt, szingli, társkereső férfira igaz az, hogy LEGALÁBB EGY KICSIT megőrül, szellemileg és lelkileg negatív irányban megváltozik, amíg végre talál egy nőt, aki hajlandó őt párkapcsolatra kiválasztani?

Figyelt kérdés
tegnap 17:35
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek.
Nem értek egyet.
18 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem éppen.
tegnap 17:37
 2/31 A kérdező kommentje:
A "minden" szó egy kissé túlzás a kérdésemben, vegyétek úgy, hogy azt írtam, hogy "szinte minden".
tegnap 17:37
 3/31 anonim ***** válasza:
37%
Én már megbolondultam a sok visszautasitástol.
tegnap 17:46
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban igaz hogy bármibe bele lehet őrülni, amibe belelovallod magad.

Ha a fejembe venném hogy nekem JÁR hogy Korfun éljem le az életemet a vízparti árnyékban koktélokat szopogatva, és mást se csinálva, akkor pár hónap alatt valszeg tényleg rámenne pár agysejtem.

Pláne ha lenne a neten többezer ember akik hasonlóan alanyi joguknak érzik ugyanezt, és a frusztrációjukat mindenhova kivetítenék, megerősítve engem abban, hogy tényleg szörnyű hogy nem lehet ebben részünk, és soha nem is lehetünk boldogok nélküle.

tegnap 17:47
 5/31 anonim ***** válasza:
17%

"Ha a fejembe venném hogy nekem JÁR hogy Korfun éljem le az életemet a vízparti árnyékban koktélokat szopogatva, és mást se csinálva, akkor pár hónap alatt valszeg tényleg rámenne pár agysejtem.

Pláne ha lenne a neten többezer ember akik hasonlóan alanyi joguknak érzik ugyanezt, és a frusztrációjukat mindenhova kivetítenék, megerősítve engem abban, hogy tényleg szörnyű hogy nem lehet ebben részünk, és soha nem is lehetünk boldogok nélküle."

Érdekes párhuzam... Egy csúnya férfival manapság csúnya nő sem jön össze... Egy csúnya férfinak miért lenne egyenértékű egy tengerparti utazással az, hogy egy vele hasonló nővel együtt lehessen?...

tegnap 17:49
 6/31 A kérdező kommentje:
3-as, én még nem bolondultam meg, de egyértelműen önbizalomhiányossá és introvertáltabbá tett a sok visszautasítás, szóval mindenképpen megváltoztam negatív irányba lelkileg. De azért még nem adtam fel a reményt, hogy végre találok valakit, akivel kölcsönös lesz a szimpátia, bár már megkezdtem a 30-as éveimet, de azért 40 éves koromig mindenképp folytatom a társkeresési próbálkozásokat, szóval addig még biztosan nem adom fel.
tegnap 17:52
 7/31 anonim ***** válasza:
23%
Én nemrég döntöttem el, hogy összejövök az első lánnyal akinek kellek. Lehet csunya, buta és dagadt is de már elegem van a magánybol.
tegnap 17:55
 8/31 anonim ***** válasza:
50%

Tudod mi a legfőbb probléma? Hogy régen online ismerkedésnél még volt becsület, és hogy az emberek emberként álltak a másikhoz. És hogy valóban akartak is ismerkedni, nyitottak és kíváncsiak voltak egymásra. Lett is rengeteg találkozó, még akkor is ha nem kifejezetten társkeresőn ismerkedtek, hanem mondjuk chaten, fórumon, játékban, ilyesmi. Meg csomó közös kellemes program, összejárás, online is beszélgettek egymással kötetlenül, csak a beszélgetés és a másikra való nyitottság okán. Mindenféle érdek és hátsó szándék nélkül.

Mostanra meg az online közeg tele lett mindenféle szociopata selejttel, hazug rohadékkal, kihasználós, lehúzós, gátlástalan férgekkel. Alap lett a ghosting, a hülyítés, a másik lehúzása, átverése "ismerkedés" címszóval is. És ahogy sok nőt csak szexre behülyítenek majd utána eldobnak, szerintem rengeteg férfit vernek át nagyon alja módon, húzzák az idejét és figyelmét, hazudnak nekik és verik át őket nők, miközben nem is akarnak tőlük semmit, csak könnyen jött és gyors figyelmet és udvarlást a nagy semmire. Átverik majd ghostingolják őket. És sok nagyképű nő szerint ez teljesen rendben van, még olyankor is a férfi a hibás. Vagy hogy örüljön hogy erre még lehetőséget kapott. Komolyan eszméletlen, hogy emberek mit hisznek, kinek képzelik magukat, és hogyan képesek a többi ember felé megnyilvánulni... Na én úgy sejtem sokkal inkább ettől égett ki, és lett elege sok embernek, aki a mai világban online próbált ismerkedni.

Egyébként már 10 éve is nagy bajok voltak a világban és a társadalomban, folyamatosan feszültséget generáltak egyes szélsőséges csoportok, a legtenyérbemászóbb módon. Befurakodva az emberek életébe is, és módszeresen rombolva azt, összeugrasztva mindenkit mindenkivel. Most 5 éve erre még rájön az is, hogy sose látott rossz helyzetek csapódnak az emberiségre sorozatban. Tehát az online tértől függetlenül is én úgy látom, egyre több ember kattan be. És amivé a világunk jelenleg változott, hát nem is csodálom.

Az online féregségek meg erre még pluszban rájönnek... De valóban pusztítóan toxikus tud lenni ez az egész.

tegnap 17:59
 9/31 anonim ***** válasza:
4%
Nem, mert sokan tisztában vagyunk már azzal, hogy a mai világban csakis használt nőt lehetne találnunk:):):).
tegnap 18:05
 10/31 anonim ***** válasza:
Nem. Én pl. látom magam körül, hogy a legtöbb ember mennyire degenerált hulladék. Szóval nem bánom ,hogy nem kell velük, egyikkel sem közösködni.
tegnap 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!