Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban minden felnőtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban minden felnőtt, szingli, társkereső férfira igaz az, hogy LEGALÁBB EGY KICSIT megőrül, szellemileg és lelkileg negatív irányban megváltozik, amíg végre talál egy nőt, aki hajlandó őt párkapcsolatra kiválasztani?

Figyelt kérdés
tegnap 17:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

27

Ha jól tudom, a legutolsó szakítása után 8 hónappal jöttünk össze, de persze addig is voltak alkalmi partnerei. Kifejezetten jóképű, szociális férfiról van szó, így nyilván nem okozott neki különösebb gondot a párkeresés.

Ha viszont te csak a rosszul kinéző, örök szinglikről beszélsz, akkor ne fogalmazz úgy a kérdésben, hogy “minden férfi”.

ma 07:17
 32/32 anonim ***** válasza:

Úgy mondod mintha fekete fehér lenne, holott emberekről beszélsz. Én sok esetben láttam és tapasztaltam, hogy akik korábban kapcsolatban voltak, manapság azok is nehezebben találnak, mert annyira megváltozott a helyzet és az elvárások. És főképp az, ahogy az emberek mostanra egymáshoz állnak. Meg hogy sokaknak mennyire biznisz jellegűvé vált egy kapcsolat. Tehát érzelmek huszadrangúak, sokkal inkább azt lesik hogy mit lehet rajta nyerni, meg hogy másoknak - a külvilágnak - ez mennyire fog tetszeni. És hogy a tinder és insta óta mennyire főleg külsőség és látszat tökéletesség irányba tolódott az egész élet. Olyan téren is, hogyha belsőleg valaki átlagtól eltérő, azt rengeteg nő már nem annyira akarja, mint korábban. Mindezt úgy, hogy régen az ilyesmiből nem volt probléma, kifejezetten mindennek megvolt a maga piaca és kedvelői. Mostanra meg már beérett az a fajta agymosás, hogy az átlagtól eltérő belsejű lányok is sokszor a trendi, mainstream figurákra vágynak csak és kizárólag. Hiába borítékolható hogy ők ott nem lesznek megfelelőek, de ezt látja a netflixen, az instán, a barátnők nyomása és a többi. Baromira homogén és egysíkú lett a világ, ami a zenékben van hogy lassan már stílusok sincsenek csak hogy beleprésel bizonyos trendi hangzásokat akkor lesz "jó" és menő, na ugyanezt látom az emberek közötti kapcsolatokban is mostanra. És aki korábban nem ilyen volt, egyre inkább azok is ilyenné válnak...

És milyen érdekes, hogy végig a belsőről beszéltem most a szokásos kinézet helyett, nem? Sokan össze fognak ezen a kommenten zavarodni, úgy érzem.

ma 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!