Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kisebb településen élek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kisebb településen élek, appok kilőve, milyen más lehetőségeim vannak ismerkedésre? 19/F

Figyelt kérdés
Egy Pécs melletti kisvárosban élek és itt is dolgozom, illetve Pécsre is csak hétvégén szoktam bemenni, mert akkor van rá időm. Kipróbáltam már társkereső appokat, de onnan az esetek többségében csak egyéjszakásak jöttek össze. Eddig a leghosszabb kapcsolatom 6 hónap volt, de sokat veszekedtünk mindenféle hülyeségen, szóval nem volt az igazi. És ha valaki be is jön, kiderül, hogy marha messze él tőlem. Tudom, hogy még bőven van időm, de már kezd elegem lenni a szingli életből.
tegnap 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Költözés.
tegnap 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Az nagy dolog ha már összejött 6honap, BP. Lehet nagyobb a merítés de sokkal válogatósabbak.

Ne irigykedj.

tegnap 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Semmi.

Sajnos logikusan nézve az életed következő lesz. Elélsz így, eldolgozgatsz amíg van hol, később elmész nyugdíjba és a helyi kisebbség egyik portyája során veszíted életed, amikor betörnek párszáz Forintért, a 2 doboz sörödért, mert úgysincs senkid, "eleget éltél már".

tegnap 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
És ott nincs nő? Diáklány, kikapós feleség, MILF dokicsaj, tanárnő, ...?
ma 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
El kell költözni nincs mese.
ma 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!