Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elkerülő kötődésű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elkerülő kötődésű férfi milyen esetekben miért utasítja vissza a szexet(szexkapcsolatot?)

Figyelt kérdés
ma 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
He??? "elkerülő kötődésű férfi" ezmiez???
ma 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán mert nem vagy elég vonzó neki? (Honnan tudjuk?)
ma 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

Egy barátnőm jött nekem ezzel, most ezek a divatos szlogenek a debilekre. Én szorongó kötődésű vagyok, állítólag, megcsináltam egy tesztet egy ilyen oldal honlapján. A barátnőm szerint az egyik férfi kollégánk is ilyen elkerülő kötődésű. 30 éves, soha nem volt még barátnője, pedig kedves, külsőre átlagos. Én eleinte nagyon kedveltem, de időnként annyira bunkó velem, hogy most már inkább óvatos vagyok vele. Erre mondta a barátnőm, hogy egyébként ez a srác mindenkivel ezt csinálja. Ha úgy érzi, hogy valami barátság, vagy kötődés kezd kialakulni egy másik emberrel, akkor utána azonnal ellöki magától az illetőt.

A szex az szerintem más kérdés, ilyen szükséglete minden egészséges férfinak van. Szerintem inkább annak örülj, ha nem használt ki szexuálisan. Ha a szexkapcsolatot is visszautasította, akkor vagy van valami potencia baja, vagy egyszerűen nem tetszel neki.

ma 12:17
 4/4 gergelice16 ***** válasza:
Lehet a szex számára nem csak egy élvezetforrás, hanem érti annak lelki oldalát is, és ezért nem játszik vele felelőtlenül, mint sajnos manapság egyre többen...
ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!