Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja azt sok nő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt sok nő, hogy minden férfi hűtlen csak a szexet akarja és nem gondolják komolyan?

Figyelt kérdés

Közigazgatásban dolgozom és az irodában szinte csak nőkkel vagyok együtt 6 30 alatti csinos nővel dolgozom egy irodában, nyilván hallom ahogy megy férfiak szídása hogy egyszerűen minden férfi csak azt akarja, az összes hűtlen, nem gondolják komolyan és, hogy milyen borzalmasak a férfiak.

Nagyon sok férfi barátom van én is ott vagyok, abszolút nem ilyenek vagyunk. Egyszerűen egy nőnek sem kelünk pedig nem vagyunk olyanok akiket ezek a nők mondanak és szerintem rengeteg ilyen férfi van

2023. nov. 24. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
szeretnek szenvedni, mazochisták, más épeszű magyarázat nincs
2023. nov. 24. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem alaptalanul....
2023. nov. 24. 19:39
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Válasz nagyon egyszerű. Nem tartozol egy bizonyos felső %-ba, ezért invisible vagy/vagytok számukra. Mivel a férfiak alsó mondjuk 80%-a láthatatlan számukra, és csak chadről beszélnek, innentől kezdve ja minden férfi olyan mint ahogy szidják.
2023. nov. 24. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én nem hallom ezt mindenkitől.
2023. nov. 24. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Nem hiszem, hogy minden nő úgy gondolja. Nyomorékok, akikkel dolgozol.
2023. nov. 24. 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Mert a rosszfiúk jönnek be nekik akiknek minden héten más kell... tényleg igy van én is dolgiztam nagy irodában. Meg is érdemlik (és nő vagyok). Sose kéne olyan pasi aki minden nőnél teszi a szépet.
2023. nov. 24. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Jaj csak azok a hűek akik nem kellenek senkinek. Ez olyan erdekes.
2023. nov. 24. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

A domináns bika elkergeti a gyengébb vetélytársakat és meg akarja termékenyíteni az összes tehenet. Az összes tehén a domináns bikától akar utódot. Ez a természet törvénye évmilliók óta.

Ezt az ősi törvényt követik azok a nők is akiket néhányszor megdug a domináns bika az irodában aki aztán továbbáll.

A nőknek vagy azt kell mondani hogy nem kell a domináns bika vagy el kell engedni ezt a hűség dolgot.

2023. nov. 24. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Akarni akarhatják, de az is biztos hogy krva kis réteg kapja meg a szexet!
2023. nov. 25. 00:24
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Valószínűleg a szüleik érzelmileg elhanyagolták őket kiskorukban, ezért a mai napig az érzelmileg elérhetetlen férfiakra buknak. Séma- és sima terápiával kezelhető lenne a probléma.
2023. nov. 25. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!