Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja azt sok nő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt sok nő, hogy minden férfi hűtlen csak a szexet akarja és nem gondolják komolyan?

Figyelt kérdés

Közigazgatásban dolgozom és az irodában szinte csak nőkkel vagyok együtt 6 30 alatti csinos nővel dolgozom egy irodában, nyilván hallom ahogy megy férfiak szídása hogy egyszerűen minden férfi csak azt akarja, az összes hűtlen, nem gondolják komolyan és, hogy milyen borzalmasak a férfiak.

Nagyon sok férfi barátom van én is ott vagyok, abszolút nem ilyenek vagyunk. Egyszerűen egy nőnek sem kelünk pedig nem vagyunk olyanok akiket ezek a nők mondanak és szerintem rengeteg ilyen férfi van

2023. nov. 24. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Hát nőből hatot minden férfi megcsalt. Mondjuk fejenként 3-mal számolva az 18. 18-ból nulla, 0, azaz NULLA volt hűséges.

Már csak a nagy számok törvénye alapján is bele kellett volna futniuk egy "rendes pasiba".

Ki a hibás? A nők!

Hogy is képzelik, hogy minden férfi hűtlen, ha a szűk és a tágabb környezetükben is minden férfi hűtlen. Itt a kivétel nem a szabályt erősíti, hanem ezt az 1-2%-ot kell az átlagosnak tekinteni. A nők 99-98%-a meg nyomorék, hogy nem talált hűséges, rendes férfit.

Értem.

2023. nov. 25. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

11. Hogy te egy szánalmas családból származol, egy szánalmas környékről az csak a te világod. Nem kételkedem hogy ott igazad van.

Képzeld, az én világomban meg minden nő asszex, fapiina. Talán 1-2% aki nem, de azokhoz meg nekem nem volt sosem közöm. Bárhol, bárkivel ismerkedtem, mindig csak a kétlábon járó görcs és gátlás minta szobraival sikerült beszélnem.

Ez meg az én viláuom, ellenben itt a férfi rokonaim, ismerőseim, kollégáim egyike sem lépett félre.

Látod micsoda párhuzamos világok működnek térben és időben egyszerre? Az én világom is ugyanolyan szánalmas, ne érts félre!

2023. nov. 25. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!