Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a magányos férfiak csak "nyafognak" ebben a kategóriában, azok totál komolyan gondolják, hogy nekünk akár szőke bombázó nőnk is lehetne?
"Nagyon gáz, amikor egy férfi panaszkodik és nyafog. :D"
Meg amikor egy nő, az is. Nyugodtan mondhattál volna felnőtt embert.
Nem, viszont miért méred egy társ értékét a bombázóságában? Akik azt mondják, hogy nincs minden egyes itt "nyafogó" férfi magányos halálra ítélve, úgy érti a dolgot, hogy vannak olyan nők, akiknél lenne esélyetek, csak ugye azok meg nektek nem kellenek, vagy csak nem veszitek észre őket.
Amúgy meg sokakat nem is érdekli, hogy végül találtok-e párt magatoknak, vagy sem, csak a véget nem érő panaszáradat irritálja őket, ezért szólalnak fel a nyafogás ellen.
"Nem, viszont miért méred egy társ értékét a bombázóságában?"
Ha a nőknek joguk van egy férfi értékét a "helyességében" mérni, akkor nekem is jogom van hasonlóképp tenni a nőkkel...
haver én pár év depresszió alatt voltam elég mélyen, utána nagyon megváltozott minden, tök átlagosan nézek ki, amikor elkezdtem dolgozni minimálbért kaptam mégis volt barátnőm
lehet rinyálni, meg szidni a nőket, vagy igenis tenni azért, hogy összejöjjön a dolog...a mentalitáson múlik az egész
meg ráírsz 3 lányra facebookon és "te megtettél mindent" mentalitás is siralmas
rinyálni könnyű, cselekedni sem nehéz, de sokan nem jutnak el eddig
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!