Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a magányos férfiak csak "nyafognak" ebben a kategóriában, azok totál komolyan gondolják, hogy nekünk akár szőke bombázó nőnk is lehetne?
Érezd magad kivételezve mert kettőt nyeltem mielőtt úgy döntöttem gépelek így kevésbé leszek talán bunkó.
Ha neked egy szőke bombázó kell (alacsony szegény randa vagy tudom is épp milyen pasiként) az a saját szociális problémád erről nekem miért kell napi 40 kérdést látnom? Miért "kell" a nőgyűlölő és gyalázó posztokat olvasnom ami szerint szegény kicsi ti egyedül döglötök majd meg? Na meg persze arról hogy milyen nehéz a csajozás (igen egy testépítőt aki 180+ jól felépített izomzatú és helyes azt nekem se lenne egyszerű leakasztani a szögről) és milyen gonoszak a nők és mindegyik előtt hosszú tömött sorokban kérők kígyóznak stb stb napestig lehetne folytatni. (Igen egyes nők előtt igen. A bombázó lét átka) Szóval ha te azt választottad hogy tacskóként egy dándogot akarsz megdugni akkor vagy tanulj meg nagyot ugrani vagy ne gyere ide hisztizni. És azért az érdekelne hogy önkényesen beszélsz mindannyitok nevében vagy tényleg mind ekkora gyökerek vagytok?
"Csak épp nem teszünk érte, hogy legyen ilyen kaliberű csajunk? Vannak, akik teljesen komolyan gondolják, hogy a kisegitő munkásnak is olyan nője lehet, mint a cégvezetőknek?"
aki kisegítő munkás, az jó eséllyel NEM TETT ÉRTE.
egyébként van sok-sok nő, és nem a szőke bombázó férfi megfelelőjével járnak, gondoltál már erre?
az itteni kérdésektől már kiráz a hideg a jó nőkre nyálukat csorgatóktól. az élet nem így működik.
Én már nem gondolok semmit. :"D
Az állandó rinyálásnál már csak az szánalmasabb, hogy hihetetlenül felszínesek vagytok (de persze panaszkodtok, hogy a csajok is azok, mert csak nektek lehet), és abban méritek egy társ értékét, hogy mennyire bombázó.
21/L
"Én már nem gondolok semmit. :"D
Az állandó rinyálásnál már csak az szánalmasabb, hogy hihetetlenül felszínesek vagytok (de persze panaszkodtok, hogy a csajok is azok, mert csak nektek lehet), és abban méritek egy társ értékét, hogy mennyire bombázó."
Te nem abban méred a pasik értékét, hogy helyesek e vagy sem, diplomásak e vagy sem??...
hát én sose gondoltam arra, hogy az itteni rinyálósoknak bármilyen csaja lehet. inkább azt gondolom, hogy amilyen borzalmas emberek az itteni hozzászólások alapján, inkább nem lesz nekik soha, nem lenne akkor se, ha jól néznének ki. vagy max valami hasonló kaliberű, gyűlölködő nő, akiket itt szidnak.
igazából szerintem más se gondolja azt, hogy lehetne nekik. inkább azt gondolják, hogy a nem előnyös külsejükkel is lehetne jó nő barátnőjük, ha belsőre teljesen mások lennének. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!