Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a magányos férfiak csak "nyafognak" ebben a kategóriában, azok totál komolyan gondolják, hogy nekünk akár szőke bombázó nőnk is lehetne?
Szóval gondolom, te valami 100 nettót kereső, gagyi testalkatú, lusta, buta siránkozó ovis vagy, és szeretnél magad mellé egy céltudatos, energikus, igényes, csinos hölgyet.
Nem is értem, mi lehet ezzel a probléma.......
Ezt senki nem mondta. Mondjuk az is röhej, ha vki azért RINYÁL, hogy őt a szép nő ronda pasi lévén nem választja, mert neki is van szeme.
Én inkább azt mondom nyafogásnak, amikor arról van szó, hogy "ronda vagyok, elhízott, 36éves, munkám nincs, anyám törli ki még a popsimat is, a fogam ki van rohadva, és a CSÚÚÚÚÚÚNYAGONOSZ FELSZÍNES NŐKNEK nem kellek!!!!!! Ja, nekem nincs elvárásom, de legyen legalább átlagos kinézetű (ami ebben az esetben ált. sminkeletlen modellt takar - szerkesztői közbevetés :D), legyen feszes melle, segge, dús hosszú haja, hibátlan bőre, legyen jó az ágyban, tudjon főzni, és ne kérjen tőlem soha egy fillért se semmire". De ha tényleg jó lenne neki átlagos, átlag alatti nő is, akkor bizony tényleg tudna szerezni, ha fejlesztené magát. De akkor meg jön a kifogáscunami, hogy "de fogyni pénzbe kerül meg túl fárasztó", "nem költözöm el anyutól, mert így kényelmesebb", "minek fejlesszem magam munka terén, én legalább nem vagyok egy kiégett kapitalista f...sz" meg "nem elég az, hogy kedves vagyok????". Nyilván, ha nem egy adonisz, 1% az esélye arra, hogy egy topmodell kaliberű nőt kapjon, de ha fejleszt magán, akkor azért több nőnél van esélye, az is fix.
Ja meg a kedvencem...
saját maga leírása alapján is igénytelen, elhasznált cuccokat hord, a haját 6 éve nem látta fodrász... hogy mindezt igényessé tenni FÁRASZTÓ, meg a nő fogadja el így, mert igazi férfi egy nő miatt nem változtat KÉNYSZERESEN, ERŐLTETETTEN, MESTERSÉGESEN!!!! magán semmit... igen, az kényszeres és mesterkélt, hogy elmegy egy fodrászhoz és levágják a haját...
Ha 10/10-es szőke bombázó lennék nagy csöcsökkel,akkor se állnék le ilyen görccsel,mint te kérdező és nem a foglalkozás vagy a kinézet miatt,hanem emiatt a "juszt is minimum 7/10-es nő köll" mentalitás miatt.Már miért akarod,hogy egy jó nő leadja hozzád az igényeit,ha azt szerez meg,akit csak kitalál magának és azt vár el,amit csak akar?Érdekes:nyugaton egy nem éppen matyóhímzés csávó kb. 70%ban fel tudja fogni,hogy kár rágörcsölni egy bombázóra.Itt a Balkán csücskén miért ér fel egy ELTE-s doktori megszerzesével?
Én se várom,hogy az ölembe hulljon a bankár,ha már nem születtem a Hilton családba.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!