Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki tényleg jó személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki tényleg jó személyisegű férfi az tudja kompenzálni az egyéb hiànyosàgait?

Figyelt kérdés
Pl ha nem vékony testalkatú. Vagy nem diplomás. Vagy 400 nettót keres csak és nincs autója. ?
tegnap 20:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
A fizetést meg az autót nehézással kompenzálni.
tegnap 20:08
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező te BÁRMIT tudsz kompenzálni a fantasztikus jellemeddel :D
tegnap 20:09
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem kompenzálni kell hanem elfogadni meg meghatározni hogy neked mi a fontos dolgok az életedbe mi tesz boldogá ésmi tehet azzá és affelé menni
tegnap 20:09
 4/17 Fragments of Fantasy ***** válasza:
60%

Nettó 400 - átlag

Diploma - lehet szerezni, nem ettől függ a jó munkahely

nem vékony - le lehet fogyni

tegnap 20:37
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen tudom, 27cm
tegnap 20:47
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

Ügyvéd férjemtől elváltam, mert már nem voltam belé szerelmes, 15 év együttélés után sem haladtunk semerre, hiába volt saját házunk meg kb mindenünk.

1 évig voltam szingli, majd megismertem egy nálam pár centivel alacsonyabb, 350 ezret kereső, autó nélküli férfival.

Nagyon szeretem őt, szerelmes vagyok. Egy éve élünk együtt, és határozott céljaink vannak a jövőre nézve. Nagyon boldogok vagyunk.

Egyszóval, ha normális férfi vagy, normális jellemmel, akkor előbb-utóbb találni fogsz egy hasonló értékrendű hölgyet, mert nem mindenki az anyagiakra alapoz. Sok sikert kívánok!

tegnap 20:47
 7/17 anonim ***** válasza:
13%
Így van, ugyan ez a sztorim, csak az én férjem egy dubaji milliárdos sejk volt, mindenem megvolt, naponta elkölthettem 10000dollárt, de meguntam, teljesen unalmassa vált, ezért elhagytam, majd összejöttem egy szemüveges 165cm-s vízszerelővel... ahogy kikacsintott a szőrös feneke a kis nadrágjából, egyből tudtam, hogy ő az igazi... és az a vízpumpafogó a kezében... azzal igazi csodákra képes... alkalmazottként dolgozik a székesfehérvári szenyvíztelepen, emiatt kellemes szarszaggal jön haza minden nap, nem is engedem, hogy megfürödjön, amíg fényesre nem szopom a teljesen átlag alatti 11.5cm es farkát... alig várom a 10.ét, hogy megkapja a 230ezret, és végre elmehessünk a lidlbe megvenni azt a parkside bitkészletet amiről úgy álmodik!
tegnap 21:01
 8/17 anonim ***** válasza:

#7 🤣🤣🤣

Ha már nem kell a milliárdos én valahogy eltudnám viselni. Légyszi keresd meg a számát!

tegnap 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:

Az attól függ mit akar kompenzálni, és kit akar elcsábítani😂. Egy aranyásó műhajú, műkörmű plázacica márkab.....zi, drága göncökben, biztos nem állna le vele.

A férjemnek nincs diplomája, sem kocsija- jogsija sem, és nem vékony testalkatú, van izomtömege, de súlyfeleslege is. Olyan nagy magas mackós:) Nekem tetszik. Egyedül a fizetése több picit a leírtnál, nettó 445 ezer. Bár ez még 2021ben pl csak 240 ezer volt. Egyébként 15 éve vagyunk együtt.🥰

Mikor összejöttünk, még tanultunk, nem volt igazi munkánk. Ő nèha vállalt diákmunkákat. Ennyi. Ez nem akadályozott meg abban, hogy egymásba szeressünk😊

tegnap 21:12
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy tudja, de az nem számít kiemelkedően jó személyiségnek, hogy kedves, meg hűséges, meg jószívű. Az egy alap jó személyiségnek számít. Hogy ennyi negatívumot kompenzáljon, ennél sokkal de sokkal többet kell nyújtania személyiség fronton. Én pl. ismerek egy nem túl szép férfit, valamennyi túlsúly is van rajta, bár diplomás, de nem pénzes és tényleg nem túl helyes, akinek egy nagyon szép barátnője van. Na de olyan humora van, hogy szakadsz a nevetéstől 5 perc után a társaságában. Szóval ő ebben elég kiemelkedő, emellett persze a többi alapvetően jó tulajdonsága is megvan (hűséges, kedves, jólelkű)
tegnap 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!