Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján nem vagyok szimpatikus első látásra?

Figyelt kérdés

Nem igazán merek nyitni egy nő felé sem, mert kevésnek érzem magam hozzájuk. Külsőre is, de általában is, mert átlag életet élek, nem vagyok több, különlegesebb senkitől. A nők sem igazán kíváncsiak rám maguktól, úgyhogy igencsak magányos vagyok.

Viszont már nem egyszer hallottam azt vissza, hogy azt beszélték rólam lányok egymás között, hogy biztos egy büszke, öntelt valaki vagyok, csak rám kell nézni.

Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, mik szoktak lenni a jelei ennek? Hátha felismerem és tudok rajta változtatni. Pedig elég visszahúzódó, csendes személyiség vagyok.

27/F

tegnapelőtt 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor en is azt hittem a paromra, hogy ontelt.

Verseny szinten sportol, a kepeken, amiket lattam rola, nagyon bekepzeltnek tunt, olyan arcot vagott, olyan tekintete volt. Ennel nagyobbat nem is tevedhettem volna.

Bar o mert nyitni felem.

Nekem nem tetszenek azok a ferfiak, akiket nekem kell felszedni. En nem erzem magam tole nonek, o meg ferfinak. Akkor meg mar mi ertelme van? Nokent szeretnek funkcionalni a kapcsolatban.

tegnapelőtt 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az inteovertált embereket sokszor hiszik bunkónak az extrovertáltabb emberek, mert ugye csak így megvagy magadnak és nem jópofizol mindenkivel, mint ők. Ezt ők nagyon furcsállják.

Meg az is lehet, ha egy nő hozzádszól, akkor felveszel egy védekező mechanizmust, mivel írtad, hogy kevesebbnek gondolod magad náluk. Ezért lehet kicsit flegmának tűnsz a szemükben.

tegnapelőtt 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Keress egy 2 gyerekes duci nőt. Az majd elfogad ha oda adod neki a fizud 70% át.
tegnap 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos ezzel sokan vagyunk így.

Nehéz most fölérni abba a magasságba, ahol a nők vannak.

Egész más a dimenzió.

Nekem is kissebbségi érzésem van, úgy érzem, hogy szinte lehetetlen most megütni azt a szintet ami elég nekik.

Nő nélkül rohadt szar az élet, de sajnos meg kell szoknunk.

Nő nélkül az ember szinte már csak azt várja, hogy mikor hal meg.

tegnap 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!