Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 30-35 közötti nők, miért válogattok annyira? Miért nem adtok esélyt átlag pasiknak? Itt élünk Pesten egy csomó szingli ( incel ) pasi és nem találunk nőt, normális kapcsolatra. Hova válogattok még?
40-es ne projektáljál öreg, senki se gyűlölködik.
38F incel
„Egyedülálló 30-35 közötti nők, miért válogattok annyira?”
Mert bármennyire is fröcsögik a férfiak „alacsony” színvonalát, azért valahogy mégis tudnak miből válogatni. Nők esetében egy komoly/laza kapcsolat összekaparása nem több, mint szimpla akarás kérdése. 🙄
Az élet nem jótékonysági szolgálatról szól. A csövesnek se veszel házat, mert jaj szegény, ő is ember pedig…
Amúgy meg jobb az egyedüllét, mint egy olyan megkeseredett ember, mint te, aki teljes mértékben lenézi és tárgyi eszköznek nézi a nőket…
Én azért válogattam kedvemre 35 éves koromig, mert nem kellett pánikolnom hogy nem találok férfit.
35 évesen ismertem meg a férjem, soha nem jött üres kézzel a randira.
8 év eltelt és még mindig udvarol, gyerekünk is van.
Na most akkor miért értem volna be kevesebbel?
Vállalkozó, szorgalmas, intelligens, 2 diplomás.
Miért mentem volna feleségül egy mamahoteles, nyivákoló, panaszkodó, frusztrált beteg emberrel?
Normális udvarlást akartam.
Vacsora meghívást, mozit, kocsikázást, nyaralást, színvonalas életet!
49-es magyarul aranyásó vagy. Erre én nem lennék büszke a helyedben!
38F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!