Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közötti nők! Adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közötti nők! Adnátok esélyt átlagkeresetű pasinak, aki nem karrierista, de dolgozik tisztességgel, viszont nem célja a csillogás, a pompa, a luxusélet, vagy annak tűnő "insta" "fészbúk" világ?

Figyelt kérdés

2024. júl. 15. 05:32
 81/112 anonim ***** válasza:
60%

82

Ezesetben nyilván nem fognak összeköltözni. Te tényleg ennyire egyszerű vagy? :D

2024. júl. 15. 16:27
 82/112 anonim ***** válasza:
20%

83

És ilyenkor kezdődik a női személykedés, mikor valaki rávílágít a kellemetlen tulajdonságaitokra.

Szóval egy olyan kapcsolatnál amit pédaként felhotam, ott a férfi kereshet 300 ezret, 600 ezret, 1 milliót vagy akármennyit - a cél csoport nőnknek nem fog kelleni, mert semmit nem nyernek azon ha mindenki fizeti a saját költségeit. A nőnek az olyan mint a felesleges kapcsolat mert nincs pénzbeli nyeresége. Úgyan úgy a saját pénzét kell elköltenie mintha szingli lenne.

2024. júl. 15. 16:32
 83/112 anonim ***** válasza:
52%

84, nekem az nem kapcsolat, ahol nem élünk együtt. Szerintem első randis téma, hogy valaki monogám, együtt akar-e élni, akar-e házasodni. Ha nem, akkor nem egymást keressük.

Az én környezetemben együtt élnek a párok, nekem ez a normális. És saját lakásban élek, szóval ha albérletből költözne ide, akkor a te világnézeted szerint ő húzna le engem.

2024. júl. 15. 16:37
 84/112 anonim ***** válasza:
51%

84

De hát ha ennyire nagyon szomorúan hülye vagy...

Mégis hogyan kell lehúzni az összeköltözéssel valakit, aki nem akar összeköltözni? Hm?

Mint említettem, nem nyerni akarok a kapcsolaton, csak veszíteni sem... Márpdig ha egy csóringer jöttmenttel vagyok együtt, akkor veszítek, hiszen neki is finanszíroznom kellene a különböző programokat, költségeket.

Én hagyományos módon, össze akarok költözni valakivel egy idő után, és normál élettársi, később talán házastársi kapcsolatban élni. No de ha ezt olyasvalakivel teszem meg, aki a felét (sem) keresi annak, amit én, akkor vagy lesüllyedek az ő színvonalára, vagy megpróbálok még többet dolgozni, hogy neki is fizessem, amit kell. Ezt nem akarjuk.

Felfogtad végre?

2024. júl. 15. 16:37
 85/112 anonim ***** válasza:
25%
84: én pl. a saját lakásomban lakom, szóval tényleg nem nyerek rajta semmit anyagilag, ha a másik fizeti a saját részét. Kellemes társaságot az amúgy is tervezett időtöltéseimhez azt nyerek vele, az igaz :).
2024. júl. 15. 16:39
 86/112 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez Edricus lesz, az ekkora balfasz.
2024. júl. 15. 16:39
 87/112 anonim ***** válasza:
65%

"tegyük fel a férfinek jó ahogy él. (külön) nem akar közösködni."

Akkor nem velem fog ismerkedni.

"Tegyük fel, hogy" helyzeteket találsz ki, aztán a másik a hülye.

2024. júl. 15. 16:42
 88/112 anonim ***** válasza:
66%

89

De gci okosnak hiszi magát... :D

Nyilván nem fog sokáig tartani egy ismerkedés két olyan ember között, akik ennyire másképp képzelik el a kapcsolatot. De waaaaahhhh, micsoda gondolat volt ez. Mindblowing...

2024. júl. 15. 16:45
 89/112 anonim ***** válasza:
17%

85,86

Mi van ha a férfinek is van saját lakása?

De tegyük fel oda költözik hozzád. Lesz 2 külön hűtő? Hogy lesz mérve ki mennyi erőforrást használ fel ? Te 20 percet zuhanyzol, ő meg 4 et, aztán fizesse a hatalmas számláknak a felét ?

Amúgy a legnagyobb női lehúzás abban rejlik ha albérletben élnek és szó szerint a nőnek azért kell valaki hogy ne az egészet egyedül keljen fizetnie. Ez a probléma akkor nálad nem játszik.

A programmok, utazás stb nagyon jó dolgok. De minden olyan költség mint pl egy éttermi vacsi 2 naponta a férfinek lehet veszteség is, ha ő amúgy nem menne magától. Csak te akarsz. Vagy őt érdekli egyiptom vagy oalszország de te egy 3x drágább helyre akarsz menni. Persze ő fizeti a saját részét de az neki vesztesség. Mert szive szerint nem is menne oda.

2024. júl. 15. 16:46
 90/112 anonim ***** válasza:
67%

"Mert szive szerint nem is menne oda."

Megint csak eljutottunk oda, hogy ez esetben nem egymást keressük. Két össze nem illő embert akarsz összetolni, csak hogy kukacoskodj.

2024. júl. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!