Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tanult határozott erős függetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanult határozott erős független karrierista nők milyen férfit keresnek?

Figyelt kérdés
Pénzügy és számvitel diplomám van, tanult határozott erős független karrierista nőkkel ismerkednék. Munkahely stb helyek kizárva. Kinek milyen tapasztalatai vannak?

2023. aug. 22. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Papucs férfit.
2023. aug. 22. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Tanult határozott erős független karrierista férfit kerestem. Azonos körökben mozgunk, megértjük egymás dolgait, senki nem akar senkit háttérbe szorítani, tökéletes.
2023. aug. 22. 17:38
 3/8 A kérdező kommentje:

1# biztos, hogy nem

2# igen én is erre gondoltam. Ráadásul nincs játszmázás, csak a nyers őszinteség.

2023. aug. 22. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

"Ráadásul nincs játszmázás, csak a nyers őszinteség."

Nálad, ahogy elnézem, a kettő között sincs semmi, csak a végletek.

2023. aug. 22. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Tapasztalatból mondom, hogy ha mindkét fél nagyon határozott, az elég sok feszültséget tud okozni, hosszútávon nem nagyon működik. A nagy ideákkal ellentétben nincs olyan kapcsolat, ahol teljesen egyenlőek lennének a felek, az egyik fél mindig dominánsabb lesz valamilyen szinten,ettől még az nem azt jelenti, hogy a másik egy papucs,aki teljesen el van nyomva, normál esetben közös megegyezések vannak, ahol mindkét fél évezi azt a helyzetet,amiben van,a dominánsabb fél azt,h jellemzően jobban irányíthat, a szubmisszívebb fél pedig, hogy kisebb felelősség terheli.
2023. aug. 22. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

"Kinek milyen tapasztalatai vannak?"

hatalmas élményekre ne számíts. egy kis kellemes időtöltésnek jó leszel a másik kénye-kedve szerint, és ennyi. a kapcsolat huszadrangú lesz neki a munka és egyebek mellett.

2023. aug. 22. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
23%

Tanult, határozott, erős független nőt le lehet fordítani még vagy 10 féle formában.

Pl ellentmondást nem tűrő, kontrollmániás, hirtelen haragú, makacs, csökönyös, stb...

2 ilyen egy fedél alá kerül, annak min. 20 év börtön lesz a vége.

2023. aug. 22. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
Tanult, intelligens, tervekkel és célokkal rendelkező nőként én olyan férfit keresek, akire felnézhetek. Nem papucsot, hanem aki egyenlő partnernek tekint és tisztel, és rábízhatom magam, mert kompetensnek találom. Figyelembe veszi az én igényeimet, közösen döntünk. De nem baj, ha egy kicsit dominánsabb, de ez ne önzőséget jelentsen. Nyilván nem leszek háztartásbeli eltartott asszony. Partnerséget keresek, ahol tudjuk egymást támogatni a céljaiban és vannak közös célok is. Amíg megbecsülve érzem magam, szívesen támogatom őt és nem gond, hogy egy kicsit visszább vegyek a karrieremből, de ez közös döntés legyen és rugalmas. Nem előrébb valók az ő céljai, hanem közös sikerré tesszük akkor. Végső soron egy csapat vagyunk és értünk is dolgozik. De ugyanígy szeretném, ha támogatna engem, ha nekem adódik lehetőség. És természetesen a családalapítás is közös felelősség, elosztva a teendőket.
2023. aug. 22. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!