Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közötti nők! Adnátok esélyt átlagkeresetű pasinak, aki nem karrierista, de dolgozik tisztességgel, viszont nem célja a csillogás, a pompa, a luxusélet, vagy annak tűnő "insta" "fészbúk" világ?
41-es magyarul a törtető típus az a törtetőbe szeret bele? Mondjuk nyilván ebben van valami. Nekem a családomban voltak olyan rokonok, családtagok akiknek jól ment ( vagy vagyonosok, vagy végzettségüket tekintve a bevételük volt magas ) és mégsem "szálltak el". Lehet mert nem olyan közegből jöttek, nem újgazdagok de nem is elitcsaládok sarjai, vagy csak normális értékrendük volt.
Ez a pénzhajhászás ez szerintem nem válasz semmire. Nem a nélkülözésről beszélek hanem a mókuskerékről. Persze értem valakinek fogyasztani is kell és tudjuk hogy a boldogság attól jön hogy minden nap rendelünk, költünk valamire...
Messze vagyunk a párommal a luxusélettől, de azért évi egy tengerparti nyaralás, meg egy őszi, hulló faleveles vidéki kis romantikázás had férjen már bele.
Mindketten olyanok vagyunk, hogy fogyasztási cikkekből sem az alsó polcosokat célozzuk meg sohasem és ez jó így nekünk.
Persze, ez csak egy része a vonzódásnak, egyszerűen alig várom, hogy idén is lássam, ahogy ízlésesen izmos testével éppen beszealad a tengerbe a türkizkék fürdőgatyában. Meg nagyon jó beletúrni a dús szőke hajába, csókot nyom a nyakamra, ilyenek.
Szóval ez soktényezős, de megfelelő egzisztencia (itt nem a mmagyar átlag 250-350 nettót értem), karriertervek és külső vonzalom nélkül nálam feléejtős az egész, sajnálom.
Érdekes hogy 38f incelként írtad alá a korábbi hozzászólásodat, de tagadod, hogy te lennél a 184cm magas keresztény irodista jóképű sportos főnyeremény.
Már két 38f incelünk is van ugyanolyan stílussal és írásképpel?
Csodálkozom!
47-es ne zavarjon hogy 100% egy troll pasi, mondjuk te is az vagy. Nagy vállalkozók 3 millás fizuval és itt irogatnátok? Ezt tudod ki hiszi el :D
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!