Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közötti nők! Adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közötti nők! Adnátok esélyt átlagkeresetű pasinak, aki nem karrierista, de dolgozik tisztességgel, viszont nem célja a csillogás, a pompa, a luxusélet, vagy annak tűnő "insta" "fészbúk" világ?

Figyelt kérdés

júl. 15. 05:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 A kérdező kommentje:
10-es csak bebizonyítottad hogy mennyire gusztustalanul anyagias nép a magyar. Undorítóak.
júl. 15. 07:17
 12/112 anonim ***** válasza:
77%

11, akkor mind gonoszak, anyagiasak és undorítóak vagyunk. Mondjuk, legalább nem mocskolódunk, az is valami.

A kérdésed az volt, hogy adna-e esélyt az adott válaszadó. Borítékolható volt az agresszív, degradáló reakció a nemleges válaszra, bár ettől a nem még nem marad, csak duplán alá is lesz húzva.

Hiába nem tetszik, az, hogy ki vagy, jellemzően meghatározza, mit dolgozol és hogyan élsz, hogy állsz a világhoz. És ebben is passzolnia kell a két félnek egy kapcsolatban.

júl. 15. 07:26
 13/112 anonim ***** válasza:
85%
Akkor keress más nemzetből való nőt..
júl. 15. 07:28
 14/112 anonim ***** válasza:
79%

Sokkal jobb lenne neked a mókuskerekes hajszolás, mint itt vitatkozni ebben a pökhendi stílusban.

Nem azért nincs nőd, mert nem vagy karrierista, 184cm magas sportos irodista barátom.

15/112 A kérdező kommentje:
12-es szerencsére nem vagytok mind ilyenek. Nyilván van ez a réteg, aki pár évente váltogatja a pasiját és folyamatosan szeretői státuszban van a jómódú vállalkozóval. Nincs ezzel baj. Más típust keresek.
 16/112 A kérdező kommentje:
14-es erősen keversz valakivel, nem irodában dolgozom és nem vagyok 184 magas.
júl. 15. 07:31
 17/112 anonim ***** válasza:
77%

"magamutogató lét, anyagi javakon való rugózás és csak azokkal való kérkedés mások előtt. A magyar híres erről."

Egy szűk réteget leszámítva (celebek és a proli rajongóik, akiknek a Blikk a mérce és az egyetlen szórakozás az életükben) nem sok embert érdekek a "pompa" és a "luxus". Az én környezetemben normálisan dolgozó, rendes munkahellyel vagy tisztességes vállkozással rendelkező, életüket hosszú távra tervező emberek vannak. Akik pont leszarják, hogy VV akárki vagy a Mészáros-család milyen yachtot vett. A saját életükkel foglalkoznak.

Egyébként nekem alapvetően atlagkeresetű párom van, aki nem karrierista, de a munkáját a legjobb tudása szerint végzi, tehetséges, folyamatosan tanul, fejlődik.

júl. 15. 07:36
 18/112 anonim ***** válasza:
60%
Istenem, annyira egyszerű vagy, nem érdemes veled vitatkozni. Legyen igazad. Ettől meg mindig nőtlen nyomi leszel, én meg építgetem az életemet 3 éve közösen a párommal…
júl. 15. 07:39
 19/112 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nem a pénz a legfőbb prioritás, hanem a szabadidő, a kedvenc időtöltésem meg az olvasás. Ha ezt a kettőt nekem egy pasi biztosítani tudja, akkor ő a nyerő. Ruhák, ékszerek , autó nem érdekel. Ha lehet vele beszélgetni művészetről, irodalomról, kultúráról, az már a non plusz ultra. (Gyereket viszont nem akarok.)

Ehhez bőven elég egy átlagos jövedelem.

júl. 15. 07:43
 20/112 anonim ***** válasza:
44%
Az előző válaszokból is jól leszűrhető, hogy a pénz nem számít annyira, meg senki sem pénzéhes ezen az oldalon, mindeki ki is kéri magának a jelzőt :D
júl. 15. 07:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!