Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs lakása meg autója a mai világban az milyen esélyekkel indul egy karrierista nőnèl?
Figyelt kérdés
Meg akarom hívni egy ebédre a kiszemelt nőt. De én 210 ezret keresek és melós vagyok. Albérletben lakom és jogsim sincs, nem hogy autóm. Ő meg amit tudok vezető beosztásban van. Kb 5-600 ezret keres. Modern drága autóval jár. Egyedül él (ha igazak a pletykák).
Egy ilyen nőnek én semmi vagyok? Le fogok égni ha be próbálkozok nála?
2023. aug. 24. 06:34
2/23 anonim válasza:
Menő albi és bérelt, primcsi autó.
3/23 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy ő viszonylag sportosabb alkatú. Nem olyan már mint egy 20 éves. De nem dagadt. Én viszont kicsit pocakos vagyok. És csak szakmunkásom van. Feltételezhető hogy több diplomás vagy több nyelven beszélő személy.
2023. aug. 24. 06:42
4/23 anonim válasza:
Ismeritek egymást? Sejthető, hogy kedvel téged, kérdező?
5/23 A kérdező kommentje:
Látásból. Köszön, de lehet ez alap udvariasság is csak.
2023. aug. 24. 07:02
6/23 anonim válasza:
Egyszeru melos kerdes???
Am mi a fenet akarsz egy olyan notol aki max udvariassagbol koszon??
Qm annyi h legkozelebb megszolitod beszelgess vele. De 90% h van pasija
7/23 anonim válasza:
Pff...miből gondolod, hogy van értelme elhívni? Szóval nemcsak bőven alatta vagy minden tekintetben, valószínűleg szellemileg se lennél neki társaság, de mégcsak jól se nézel ki, még hozzá képest sem. Valószínű, nem azért él egyedül, mert akárkivel beéri, akinek farka van és haza tud vinni. Miből gondolod, hogy nem csak nevetségessé teszed magad azzal, ha elé állsz?
8/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Pont ez az amiért feltettem a kérdést. Mert bizonytalan vagyok abban hogy lehet e ennek sikere avagy totál rossz lesz a vége.
2023. aug. 24. 07:14
9/23 anonim válasza:
Az ebéd nagyon rossz ötlet első randinak
10/23 anonim válasza:
Ha nem vagy feltunoen helyes szepfiu
,magas ,szalkasan kigyurt kockas hassal izleses divatos jo stilusu ruhazattal,akkor nem fogod erdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!