Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közötti nők! Adnátok esélyt átlagkeresetű pasinak, aki nem karrierista, de dolgozik tisztességgel, viszont nem célja a csillogás, a pompa, a luxusélet, vagy annak tűnő "insta" "fészbúk" világ?
71
Nem kell eltartani, te idióta, csak legyen annyi pénzed, hogy nekem se kelljen leeresztenem a JELENLEGI életszínvonalamat. Értjük egymást?
74
ok! Keressenek úgyan annyit, de a férfi egy kávéra nem hívja meg. Azaz nem lesz a nőnek semmi előnye abból hogy a párja is keres mondjuk 600 ezret! Igy is benne vagy? Szóval te szemszögedből lehetne közmunkás is 70 ezerért mert 1 ft hasznod nem lesz belőle.
Nem lehetne közmunkás, mert 70 ezerből a rezsi fele nincs meg. A kaja sem.
Nem is kell nekem előny meg haszon, nekem az kell, hogy valaki csatlakozzon az életemhez. Ne eltartson, hanem ha megyünk nyaralni, színházba, várost nézni, étterembe, akkor a saját fogyasztását tudja fizetni. Mert én meg fizetem a sajátomat.
Tudja fizetni a lakbér, rezsi felét, ha elromlik valami, annak a felét, és tudjon félretenni, hátha beüt valami gebasz.
75
Én benne vagyok. Eddig sem kellett senkinek meghívnia semmire, mert a feles fizetést preferálom már a randizás legeljétől.
De fizesse ügyesen a közös albérlet, nyaralás, programok és MINDENNEK a felét.
76
Szóval ha jól értjük. Te együtt akarsz élni a férfivel. Úgy hogy megosszátok a kaja, villany, viz, gáz, stb pénzt meg a lakbért ha nem saját lakásról van szó. Te keresel 500 at , ő keres 500 at, ha fizeti a rezsi felél akkor te sporolsz a férfin mert nem kell mindent egyedül kifizetned mint a kapcsolat előtt. Ez anyagiasság. Pont ezt nem szeretjük.
Sokkal értelmesebb mindeki lakik a saját albérletében vagy lakásában, össze jártok, elmentek szórakozni, éterembe stb és mindenki fizeti a saját költésegit! Így már rögtön nem jó nektek mert akkor a férfiből nincs haszon.
79
De hát ezen a férfi is spórol, te nagyon buta lény... :D
80
tegyük fel a férfinek jó ahogy él. (külön) nem akar közösködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!