Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közötti nők! Adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közötti nők! Adnátok esélyt átlagkeresetű pasinak, aki nem karrierista, de dolgozik tisztességgel, viszont nem célja a csillogás, a pompa, a luxusélet, vagy annak tűnő "insta" "fészbúk" világ?

Figyelt kérdés

júl. 15. 05:32
 61/112 anonim ***** válasza:
65%

61, de az emberek nem a halálra készülnek egész életükben. Pontosan addig kell élni, amíg itt vagy.

Vagy ha úgyis meghalunk, akkor maradjunk mind otthon, nézzük a tévét és együk a zsíros kenyeret?

júl. 15. 13:58
 62/112 anonim ***** válasza:
32%
Én adnék.
júl. 15. 14:00
 63/112 anonim ***** válasza:
23%
#62 nem úgy értettem hogy a halálra kell készülni és nem is a fejlődés ellen vagyok. Csak arra értem hogy mindenki itt nagyon nagyra van magával jó ha van pénz de az szolgáljon téged. De tudom itt mindenki gazdag meg 20 diplomája van.
júl. 15. 14:02
 64/112 anonim ***** válasza:
71%

64

Itt már az gazdagnak számít, ha nem nettó 300-ból nyomorogsz, meg az is 20 diploma, ha van egy alapképzésed...

júl. 15. 14:09
 65/112 anonim ***** válasza:
63%
Meg már az is havi 3 millát kereső luxusvállalkozó, akinek telik évi 1-2x pár nap nyaralásra...
júl. 15. 14:17
 66/112 anonim ***** válasza:
57%
64, de pontosan ezt teszik az emberek. Jókat esznek, isznak, utaznak.
júl. 15. 14:18
 67/112 anonim ***** válasza:
52%

nem adnék esélyt! Méghozzá azért mert vagy

A, a személy buta tanulni

B, ha nem buta akkor lusta és ambició hiányos

Egy férfi ne törödjön bele a 3-400 nettós nyomorgós életébe. Tanuljon tovább évekig munka mellet. Akkor csajozon ha már van egzisztenciája.

júl. 15. 15:36
 68/112 A kérdező kommentje:
68-as és te mit adsz cserébe ? puncit ? Ennyi ?
júl. 15. 15:39
 69/112 anonim ***** válasza:
60%

69

Annyira tipik ez a kérdés. :D

Én pl ugyanazt nyújtom, mintamit elvárok. Anyagilag, érzelmileg és szexuálisan is. Na ehhez mit szólsz?

júl. 15. 15:41
 70/112 anonim ***** válasza:
29%

Elképesztő a logikátlanság amit itt a pénzbeli elvárások kapcsán tanúsítanak a nők.

Nem kell a pénzed de légy olyan anyagi szinten, hogy eltudj tartani röviden így leírható a hozzáállásuk.

júl. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!