Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ennyi pénzorientáltak meg felszínesek a nők?
Anyu magazin modell volt. Apu egy hétköznapi fickó. Közepes külsővel. Nem volt se lakása, se autója és személyi sofőrként dolgozott a 70 es évek elején amikor megismerkedett anyukámmal.
Ma elképzelhetetlen hogy egy átlag melósnak szép barátnője/felesége legyen. Nem magamat akarom sajnáltani de kb hasonló lettem mint apám. És már el is ment a fiatalságom és semmi esélyem a nőknél.
36F / (Nem akar incel lenni - nők teszik azzá)
"Ezért anyu a második gyerek megszülése után már nem ment vissza dolgozni. És apu pénzéből éltünk a 5 tagú család"
Megkérdezhetem, hogy ha te találnál olyan nőt, amilyet szeretnél, és komolyra fordulna a kapcsolatotok, akkor a jelenlegi - vagy szüksége esetén nagyobb - albérletedben el tudnál tartani a családodat, amíg a feleséged gyesen, gyeden van egy vagy két, esetleg három gyerekkel évekig?
61
Nem tudom miből veszed ezeket. Rosszabbra gondolsz mint ami a valóság.
62
36 évesen én már nem akarok gyereket. Én se azért járok dolgozni mert annyira imádok ott lenni. Szóval olyan amúgy se lehetne hogy a párom csak egy hetet kihagyjon az ő munkájából. Dolgozzon ő is és minden költségnek a fele az övé. Én nem fogok ingyen tartani senkit. Nekem is kényszer a munka időt kitölteni.
" És annyira elhíztam hogy jelenleg ha szó szerint egy falat kaját nem eszek hetekig, akkor se változik a súly."
Mi volt a leghosszabb időszak, amikor egy falat ételt nem ettél hetekig?
Milyen magas vagy, és most hány kg?
64
igen. amúgy mosni meg porszívózni kifejezetten szeretek. Meg a kertben dolgozni. Szerelni, barkácsolni stb
66
Volt hogy 28 napig nem ettem szilárd ételt. Elájultam a buszon a munkából hazajövet. És egyszer mentőt hívtak rám. Nagy butaság volt! De akkor egy lovardában dolgozó fiatal csajjal ismerkedtem a neten. És annyira meg akartam neki felelni az első találkozóra. Sose találkoztunk mert visszament az exéhez.
Ha nem lehet tervezni, akkor mi a jó benned?
Nagy a farkad?’
Jóképű vagy?
Nagyvonalú ?
Mi a jó benned?
Te elgondolkodtál már ezen????
Mert amiről te hablatyolsz , az lakótárs.
Mindenki dolgozik önmagára, mindenki veszi magának az élelmiszert , főz magára, számlákat is fizetik fele fele arányban.
Egyetem alatt éltem így 2 barátnőmmel.
Mi elharmadoltuk a költségeket .
De még így is volt amikor meghívott az egyik egy fagyira, legközelebb az én kontómra hamburgereztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!