Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ennyire pénz-orientált nővel?
A barátnőd elérte a pénzéhes kategóriát.
Miről szól az ő szemszögéből ez a párkapcsolat? Szerintem ki akarna téged aknázni, ezért háborog azon, hogy tanulsz.
El akarja tartatni magát veled, mert ezt látja a környezetében meg a médiából, hogy manapság egy nőnek királykisasszony módjára ló.faszt sem kell csinálnia.
Szerintem adj neki ultimátumot, hogy vagy visszafogja az arcát és nem kontárkodik bele ilyen szinten az életedbe, vagy ott az ajtó...
Miért dolgoznál, ha nem muszáj? Neked most a tanulás a munka.
Ez a lány nem hozzád való.
N
A barátnődet rosszul nevelték, nem fog változni, max csak ha kap egy-két pofont az élettől, de az is jó sok év múlva. Feltehetően szoros a kapcsolata az anyjával..veszett ügy szerintem. Ismerek pár hasonló lányt/nőt.
Ha nem értékel téged,hagyd el. Csak szenvedés lesz belőle.
Szerintem értékes srác vagy!
Igaza van,illene kezdenél magaddal valamit,a férfinél a túlélési érték,én már a te korodban főállásban dolgoztam egyetem mellett,és lehet nem végeztem még,de van már 5+ éb tapasztalatom és olyan fizum amit nem fogok leírni.
Igaza van a barátnődnek 24 évesen illene dolgoznod,sok 23 éves már a te korodban megvette első BMW-jét.
Sőt 28 évesen van már milliárdos is,csak azt mondom,hogy csipked magad,vagy elveszíted a lányt és igaza lesz.
Dolgoz és úgy végezd az egyetemet ahogy sokan tesszük mert ott leszel majd PhD-vel és nem lesz tapasztalatod,tudod hova fogsz kelleni?
Sehova,mert kutyát nem érdekli csak mennyi év tapasztalatod van,mennyit dolgoztál már,milyen projekteken voltál?Mi a célod?Karrierben mit tervezel?
Diplomát 2 percben megkérdezik miért nem fejeztem még be?Mert dolgoztam és tapasztalatot akartam gyűjteni plusz nagyon karrierista vagyok.
Ezzel le is zártam a kérdést,és volt,hogy egy MSc-s srácot nem vettek fel engem meg BSc nélkül is azonnal felvettek volna,csak más helyet fogadtam el,erről ennyit.
A diploma önmagában kakát se ér,ezt jobb ha megérted mielőtt csalódsz.
"sok 23 éves már a te korodban megvette első BMW-jét. "
9 te normális vagy????? Egy felnőtt élete munkájával nem tud megvenni egy BMW-t, ha tisztességesen dolgozik biztos, hogy nem, nem, hogy egy 23 éves, már elnézést......
Miből venné már meg? Apuci pénzéből????? Annyira nem ebben a világban élsz mi ez a fröcsögő rosszindulat a mélyen ostobasággal ötvözve?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!