Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pénz orientált nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz orientált nők miért hiszik azt hogy élete végéig kitartanak mellettük a gazdag pasik?

Figyelt kérdés
Apám miatt jómódú vagyok. Volt csajomnak fontos a pénz, ezt tudtam. Jól nézett ki ezért is voltam csak vele. De már meguntam és inkább egy őszinte kapcsolatra vágyok, ezért szakítottam vele. Azóta hívogat,teljesen kivan, meg hogy szeret stb... De én csak nőként tartottam. Nem gondolja, hogy ilyen nő kell nekem komoly kapcsolatra?
2014. jún. 28. 23:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A kifejezetten pénzorientált nők vénemberek mellé szegődnek így maximalizálva, hogy az úr az élete végéig kitartson mellettük, mellllesleg nem kevés örökséget hagyományozva rájuk.
2014. jún. 28. 23:37
 2/20 anonim ***** válasza:
*maximalizálva az esélyét
2014. jún. 28. 23:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard megérteni az ő gondolkodásukat! Ők nem három dimenzióban gondolkodnak, mint te, hanem inkább csak kettőben. "Jó nő vagyok, döglenek utánam a pasik, enyém a világ!"-Nagyjából eddig terjed a gondolkodásuk, nem tovább.
2014. jún. 28. 23:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy tudnának annál tovább gondolkodni, hogy "most megfogtam egy gazdag pasit, jól élek életem végéig, hurrá".

Jól tetted, hogy kidobtad. Ne a pénzedet szeresse, hanem Téged! Vigyázz, mert tapasztalatom szerint most jön majd a java a dolgoknak, mert nem biztos, hogy könnyen belenyugszik a szakításba.

Szerintem most jön a "terhes vagyok", vagy a "jöjjünk még össze egy utolsó éjszakára, csak szex" és utána "terhes vagyok", vagy egy kis zsarolás, ha meg ez sem jön be akkor gyalázkodás és zaklatás minden szóba jöhető közösségi oldalon és kommunikációs eszközön.

Kívánok, egy normális érzelmi alapú párkapcsolatot!

2014. jún. 28. 23:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Mert az ilyenek azt hiszik, hogy ők valami főnyeremények, szóval sok logikát nem kell keresni.

Persze, hogy szeret, a pénzedet! :)

2014. jún. 28. 23:42
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

... és fordítva: azok a gazdag pasik, akik pénzorientált nőket választanak, miből gondolják, hogy ha bármilyen probléma is adódik, ezek a nők majd kitartanak mellettük és nem keresnek egy még gazdagabb pasit?

Ezen gondolkoztál már?

2014. jún. 28. 23:45
 7/20 anonim ***** válasza:

Végre a 6-os kapizsgálja, hogy a kérdező, aki egocentrikusnak állítja be az exét, maga is egocentrikusan gondolkodik.

Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri.

2014. jún. 28. 23:50
 8/20 anonim ***** válasza:
A gazdag férfiak tisztában vannak vele, hogy milyenek azok a nők és nem is gondolják, hogy életük végéig maguk mellett tarthatnák őket. Jó, hogy vannak nekik a nők, sokkal jobb, mintha nem élnének a lehetőséggel, hogy ilyen nőkkel vehetik magukat körbe.
2014. jún. 28. 23:50
 9/20 anonim ***** válasza:

"Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri."

Elég gyenge kibúvót nyomatsz. :D

2014. jún. 28. 23:51
 10/20 anonim ***** válasza:

Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri.

Szerintem elég értelmes választ adtunk.

2014. jún. 28. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!