Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz orientált nők miért hiszik azt hogy élete végéig kitartanak mellettük a gazdag pasik?
Nem hiszem, hogy tudnának annál tovább gondolkodni, hogy "most megfogtam egy gazdag pasit, jól élek életem végéig, hurrá".
Jól tetted, hogy kidobtad. Ne a pénzedet szeresse, hanem Téged! Vigyázz, mert tapasztalatom szerint most jön majd a java a dolgoknak, mert nem biztos, hogy könnyen belenyugszik a szakításba.
Szerintem most jön a "terhes vagyok", vagy a "jöjjünk még össze egy utolsó éjszakára, csak szex" és utána "terhes vagyok", vagy egy kis zsarolás, ha meg ez sem jön be akkor gyalázkodás és zaklatás minden szóba jöhető közösségi oldalon és kommunikációs eszközön.
Kívánok, egy normális érzelmi alapú párkapcsolatot!
Mert az ilyenek azt hiszik, hogy ők valami főnyeremények, szóval sok logikát nem kell keresni.
Persze, hogy szeret, a pénzedet! :)
... és fordítva: azok a gazdag pasik, akik pénzorientált nőket választanak, miből gondolják, hogy ha bármilyen probléma is adódik, ezek a nők majd kitartanak mellettük és nem keresnek egy még gazdagabb pasit?
Ezen gondolkoztál már?
Végre a 6-os kapizsgálja, hogy a kérdező, aki egocentrikusnak állítja be az exét, maga is egocentrikusan gondolkodik.
Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri.
"Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri."
Elég gyenge kibúvót nyomatsz. :D
Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri.
Szerintem elég értelmes választ adtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!