Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pénz orientált nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz orientált nők miért hiszik azt hogy élete végéig kitartanak mellettük a gazdag pasik?

Figyelt kérdés
Apám miatt jómódú vagyok. Volt csajomnak fontos a pénz, ezt tudtam. Jól nézett ki ezért is voltam csak vele. De már meguntam és inkább egy őszinte kapcsolatra vágyok, ezért szakítottam vele. Azóta hívogat,teljesen kivan, meg hogy szeret stb... De én csak nőként tartottam. Nem gondolja, hogy ilyen nő kell nekem komoly kapcsolatra?
2014. jún. 28. 23:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem elég értelmes választ adtunk."

Csak szorítja a mundér, nem kell komolyan venni az ilyeneket.

Már nem egy olyan "női véleményt" láttam ezen az oldalon is, hogy bizony a "biztos egzisztenciát" is nézik.

Persze nem anyagiasak, állítják, szóval még hazudnak is pofátlanul.

2014. jún. 28. 23:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Csudába is az elsővel egyet értek.

7-es voltam

2014. jún. 28. 23:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az első öt meg a standard 'minden nő Qrva' lejárt lemezt járatja, miközben otthon magányosan veri."

Ezt kikérem magamnak! Nem vagyok egyedül, itt van a macskám, a szomszéd szobában pedig a tesóm veri :D

2014. jún. 28. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, van itt egy pont, amit végképp nem értek.

Jómódú vagy. A volt csajodnak a pénz számított. Te csak a szex miatt voltál vele gondolom, meg mert jól nézett ki.

Most szakítottál. Persze ez őt biztos bántja. De ennyi, kész, vége.

Akkor mondd már meg nekem őszintén, mi a f....szt vergődsz itt a GyK-n?

2014. jún. 29. 00:02
 15/20 A kérdező kommentje:

"... és fordítva: azok a gazdag pasik, akik pénzorientált nőket választanak, miből gondolják, hogy ha bármilyen probléma is adódik, ezek a nők majd kitartanak mellettük és nem keresnek egy még gazdagabb pasit? "

Teljesen tisztában vagyok vele!! Nyilván egy ilyen nő, akinek ennyire fontos az egzisztencia az ott hagy engem, ha csődbe megyek.

2014. jún. 29. 00:15
 16/20 A kérdező kommentje:

"Akkor mondd már meg nekem őszintén, mi a f....szt vergődsz itt a GyK-n?"

Azért vagyok itt mert hátha van itt egy gazdag pasikat szerető GYK-s felhasználó nő, aki ismeri az ilyen nők gondolkodását.

2014. jún. 29. 00:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező:

1) A volt barátnődből általános következtetést vontál le az "ilyen nőkre". DE egy "ilyen" közös tulajdonság miatt nem közös az összes többi tulajdonság, mint pl hogy mit gondolnak.

2) Mire alapozod, hogy azt gondolja az exed, amit a kérdésben írtál. Ez csak a te sarkított következtetésed, és err ekérdezel rá, hogy "miért hiszik azt", de az "azt" lehet csak a te kreálmányod.

Legközelebb szerintem úgy juthatsz a válaszhoz, - no nem a te kérdésedre, hanem arra, hogy mit gondol úgy egyáltalán - ha minden empátiádat összeszeded, kitörlöd az összes saját emléked, tapasztalatod, és behelyettesíted a megfejteni kívánt személyéivel. Képzeld el, hogy az ő nevelésében részesülsz, az ő baráati vesznek körül, az ő lehetőségei adottak.

2014. jún. 29. 00:32
 18/20 anonim ***** válasza:

"Azért vagyok itt mert hátha van itt egy gazdag pasikat szerető GYK-s felhasználó nő, aki ismeri az ilyen nők gondolkodását."

Atyagatya! Mit nem értesz?

A szitu: volt egy nőd, aki köztudottan a pénzre ment, te meg szakítottál vele. Ő persze megpróbál téged visszaszerezni. A pénz miatt?? Vagy nem vagy benne teljesen biztos, hogy a pénz miatt?

2014. jún. 29. 00:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem vagyok pénzorientált nő a férfiakat illetően, csak a munkámból kifolyólag az előző 2 pasim kifejezetten gazdag volt. A következőket mondta mindkettő: áldják az eget, hogy megjelentem én az életükben, akinek van saját, nagyon jó egzisztenciája, önálló élete, személyisége. Az előző nők, akik környékezték őket, tökéletes külsővel rendelkeztek, némelyik még értelmes is volt, de mind rájuk telepedett, úgy érezték, mintha fogná őket egy polip. Nos, nekem nincs tökéletes külsőm, nem vagyok egy baba, de akárhol megtud velem akárki jelenni, mert van egy színvonal, amit képviselek. Mondjuk úgy, hogy finom nő vagyok. Ezek a pénzre hajtó nők mind azt várják, hogy majd valaki életük végéig kitartja őket, de ők maguk keveset adnak bele. Némelyik férfinek ez elég is, nézzen ki jól és kész. És a legdurvább az, hogy ezek a nők minden megaláztatást, lekezelést eltűrnek, csak mellettük maradjon a pasi. Kb. ennyit tudok mondani.

2014. jún. 29. 08:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Bárcsak gazdag lennék...
2014. jún. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!