Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?
Már ez a stílus ahogy kiírod a kérdést is irritál, nem hogy személyesen mennyire fárasztó lehetsz :D
Én se panelban lakok (sőt!) de mégis szerintem normális stílusban tudok írni és nem látszódik rajtam, hogy ennyire sznob lennék.
Nem az a gond, hogy pénzes vagy. A gond az, hogy az ilyen emberek viselkedéséről lassan lerí, hogy egy "más világban él". A beszéde, a gondolkodásmódja, a hozzáállása dolgokhoz. Biztos van kivétel, de nem véletlenül létezik a "hülye sznob" jelző.
Gyakran lenézőek is az egyszerű "pórnéppel" szemben.
azért mert hivalkodsz azzal a vagyonnal amiért nem te dolgoztál meg és buta is vagy... kicsit olvass utána a jelenlegi magyarországi megélhetésről és akkor elvileg megérted mi a gond...
De azért segitek mert bevallom nem bizom a képességeidben (mivel ezt nem lehet megvenni)
Szóval: Amig a jelenleg MO-n élő emberek 80% a hó végén már gondolkodik hogy mit egyen addig te hivalkodsz a fent emlitett jogtalan vagyonoddal (mivel nem te szerezted) és ez már taszitó...
Amikor tudják, mert látják rajtad, hogy nem azért veszed meg a cuccot mert kell hanem mert drága és rosz hogy ők ezt nem tehetik meg... Nem irigyelnek ne értsd félre... csak egyszerüen frusztráló a tudat, hogy amig mások 8-10-12 órát güriznek azért a kis zsebpénzért amit ma fizetésnek csúfolnak addig te kis taknyosként vered más pénzét mert nem tudod kezelni ergó a veled való kapcsolat is instabil mert mikor elapad a pénzpatak akkor ott lesxzel te egy jelentéktelen kis senki, mert csak a pénz adott neked rangot... Senki leszel és a pénzzel se tudsz bánni ez meg rvidtávon kiábrándit belőled mindenkit.
"Miért olyan nagy baj, hogy két fülem van?"
Elég általános a kérdésed. Bár én férfi vagyok, szerintem jól hangzik, amikor valakinek nagy a szókincse és olvasott, általában ezt szokták összekeverni a sznobsággal, lehet hogy erre gondolsz, de lehet hogy arra, hogy csak Apple terméket vásárolsz és csak porcelánból teázol, ennyiből nem jöhetünk rá, hogy van-e a viselkedéseddel probléma.
Attól függ ha a sznobság azt jelenti, hogy van pénzed és ezt pofábadörgölő módon érezteted a csajjal (luxusvacsora első randin stb) akkor én pl két dolgot állaptanék meg rólad.
1. A pénzeddel akarsz lenyűgözni (megvenni) ami már mínusz pont. Plusz ez azt jelenti hogy más értékeid vagy nincsenek de legalábbis nem tartod azokat annyira fontosnak mint a pénzed.
2. a nagyon gazdag fiatalok főleg akiknek ez az ölébe hullott sokszor nem ismerik mi az megdolgozni valamiért. Hiszen sohasem kellett nekik semmiért. És ez a mentalitás sokszor kiterjed egy kapcsolatra is.
Most láttam meg a kommenteket. Nem sznob vagy, hanem egy idióta.
Mindig is lenéztem az olyan embereket, akik a náluknál szegényebbeknek a pénzükkel próbálnak imponálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!