Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! (Fiúk) Miért is olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?

Figyelt kérdés
Miért ekkora nagy ügy eggy romantikus vacsoránál,vagy hasonlónál,hogy sznob vagyok?Ti nem randiznátok szonb sráccal?Miért nem? Mi olyan rémisztő benne?:D:) eggy húsz éves Budapesti(II.ker)-i srác:) a válaszokat előre is köszönöm,Szép estét Mindenkinek:)

2014. jún. 9. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy tisztában a sznob szó jelentésével. Arra mondják, hogy sznob, aki megjátssza a viselkedését, az ízlését, azért, hogy mások menőbbnek tartsák. Tehát ez egy negatív tulajdonság.
2014. jún. 10. 18:21
 62/70 A kérdező kommentje:
57!K öszönöm,58 Nyugi vigyázunk..::)) 59!Köszőnöm,nem is akarok változni..60-és 61 nem unatkozom,csak kiváncsi voltam /vagyok mások véleményére,Te vagy az aki nincs tisztában a sznob fogalmával..Minek válaszolsz,ha azt sem tudod miről van szó?:O Nézz már utána mielőtt kinyitod a szád,különben is..ki kért meg,hogy válaszolj??Csak a kérdésemre válaszoljatok könyörgöm..Ilyen nagy kérés 60-61es??
2014. jún. 10. 18:34
 63/70 anonim ***** válasza:
Ment PÜ!
2014. jún. 19. 12:46
 64/70 A kérdező kommentje:
Mi bajod van???
2014. jún. 19. 14:03
 65/70 anonim ***** válasza:

Sok ostoba ember!

Vessetek egy pillantàst a kérdező kulcsszavaira ;)

2014. szept. 22. 01:05
 66/70 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy van pénzed és sznobnak meg nagyképűnek állítod be magad, bár erről az emberek többsége inkább mélyen hallgat és próbálja palástolni, nem pedig az emberek képébe mondja.

Az sem baj, hogy nem dolgoztál meg érte, az én szüleim is hasonló módban élnek, én is kaptam egy autót és egy házat. De Én már 27 éves vagyok, dolgozom, és maradjunk annyiban hogy az "elég jól keresek" kifejezés nem takarja a fizetésemet. Ennek ellenére megőriztem emberi méltóságomat és két lábbal a földön járok. Eltartom magamat. Számomra nem a pénz meg az autómárka határozza meg , hogy ki- milyen ember. Sőt, én pl. nő létemre utálom a bekategorizált béjemmvéééét.

A legnagyobb probléma itt abban van, hogy a pénz mellé egyszerű vagy barátom , mint a faék.

És ezen sem társadalmi rang sem pedig pénz nem segít.

Nálam labdába sem rúgnál. Nagyjából az első randin leépítenélek.

Szép napot!

2014. szept. 22. 08:27
 67/70 A kérdező kommentje:

65!!Nemhiszem,hogy kritizálnod kéne,mert nem vagy abban a helyzetben,pláne akkor,ha eggy kérdésre nem tudsz válaszolni..

66!Neked köszönöm válaszod!En ilyen vagyok..tehat nálad esélyem sincs,kisasszony?://!:)

2014. szept. 22. 17:13
 68/70 anonim ***** válasza:
Hát ha így kezdenél az első randin akkor nem lenne esélyed. Ilyen az amikor hasonló a hasonlóval kezd. Engem a kocsiddal és a pénzeddel nem tudnál lenyűgözni, az van nekem is. Sokkal többet kellene mutatnod, önmagadból :)
2014. szept. 22. 18:05
 69/70 anonim ***** válasza:

65vagyok:

Kedves kérdező!

Csupán arra próbàltam felhívni a vàlaszadó közönség figyelmét, hogy vessen egy pillantást a kulcsszavakra és màris ràjön, hogy kamus vagy.

Üdv

2014. szept. 22. 18:55
 70/70 A kérdező kommentje:

68!Koszinoom valaszod:)

69!Látom meghaladja képességeid a válaszolás..akkor ne oltogass,keress magadnak más szórakozást!Nemhiszem,hogy bárkinek is bizonyítanom kellene,hogy nem kamu..Mert nem az..!De ha ennyire nem hiszed el nemkell ide irosgatni!És ez az első kérdésem... Ugyhogy ellehet takarodni innen,ha a szépszó már nem használ annak a "Okoskodó"fejednek..

2014. szept. 22. 19:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!