Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! (Fiúk) Miért is olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?

Figyelt kérdés
Miért ekkora nagy ügy eggy romantikus vacsoránál,vagy hasonlónál,hogy sznob vagyok?Ti nem randiznátok szonb sráccal?Miért nem? Mi olyan rémisztő benne?:D:) eggy húsz éves Budapesti(II.ker)-i srác:) a válaszokat előre is köszönöm,Szép estét Mindenkinek:)

2014. jún. 9. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de miért ilyen hülyeségekre? Én például arra vagyok büszke, hogy a munkámban megbecsülnek, és olyan ügyeket kapok, ahol a tárgyalások egy cég, és több száz ember jövőjét befolyásolják. Az anyagi javaimra viszont sosem voltam büszke, szeretem a kényelmet, és megtehetem, hogy az ár másodlagos legyen nagyon sok dologban, de ezek úgy is csak pillanatnyi dolgok, igazából az eszem miatt értem el mindezt, és vagyon nélkül sem lennék más ember.

Mindig vannak nálad gazdagabbak, és nagyobbak, az ambíció persze fontos, de a kis csillag, aki napnak akar látszódni nehezen vehető komolyan. Keress nőket a saját életkörülményeid szintjén, ha valaki emberként becsül meg, úgy, hogy tudja, hogy mekkora szemét vagy igazából, ahelyett, hogy a pénzed miatt becsülne meg, összehasonlíthatatlan. Persze, amíg fiatal vagy ezt nem érted.

2014. jún. 9. 01:15
 32/70 anonim ***** válasza:
79%
Inkább irritáló, mint rémisztő.
2014. jún. 9. 01:16
 33/70 A kérdező kommentje:
28!A kedvenc számom,kár hogy ilyen hülye csóró irigykedő kis senkiházi válaszolt,hiszen mindenki magából indul ki,nem?Érettségim van,és nem járok,és nem is akarok egyetemre menni,szüleim cégének a vezetésében segítek:)szóval már rég nem járok iskolába,de az iskolában is hozzám hasonló gyerekek voltak évfolyamtársak/osztálytársak,és iskiolatársak..:)
2014. jún. 9. 01:17
 34/70 A kérdező kommentje:
31!Látod te nem vagy sznob..ez példaértékű,de én nemhiszem,hogy tudnék változtatni magamon..
2014. jún. 9. 01:19
 35/70 anonim ***** válasza:

"szüleim cégének a vezetésében segítek"

Te segítesz azoknak, akik létrehozták az egészet! Nem is értem mit nem szeretnek benned a nők :(

2014. jún. 9. 01:19
 36/70 A kérdező kommentje:
Hát ezt sajnos én sem..
2014. jún. 9. 01:21
 37/70 A kérdező kommentje:
ja 30!a gazdagság nem itt kezdőgik!Én nem érzem magam gazdagnak,csak átlag felett élek,és flegma,lekezelő,és nagyképű vagyok No meg sznob..És megtennéd,hogy a kérdésemre válaszolsz?:) ,Köszönöm az eddigi válaszaitokat!:)
2014. jún. 9. 01:23
 38/70 anonim ***** válasza:
91%

Jézus, ne már :DDD

Hugo Boss, meg Hilfiger öltöny, mi? Az igazi gazdagok azt sem tudják, hogy mik ezek a középkategóriás limlomok! Ermenegildo Zegna és Armani öltönyt hordanak, te szerencsétlen troll :) Legközelebb, ha megint a nemlétező pénzeddel akarod felpezsdíteni itt a hangulatot, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy rákeresel az adott dolgokból az úgynevezett luxusmárkákra.

2014. jún. 9. 01:24
 39/70 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a gond nem a gazdagságban van, hiszen az aki megdolgozott a javaiért joggal mondja, hogy "igen megtehetem hogy jobb autót, házat vegyek, mert dolgoztam érte"

A gond szerintem akkor van mikor gyerekkorban szakad ölébe a pénz valakinek, szülei mindent megadnak neki semmiért nem kell dolgoznia stb...az ilyen ember sokszor nem fogja fel a dolgok értékét. (minek vigyázzak a telefonomra max veszek másikat) Így sok minden értéktelenné válhat számára...az ilyen emberek sokszor felszínesek.

Komoly kapcsolatokban is nehézségei lehetnek, hiszen nem szokta meg mit jelent megdolgozni valamiért/valakiért, és az első problémáknál úgy cseréli le a csajt ahogy az elvult mobiltelefont...

Nyilván ez egy sarkított kép volt nem mindenkire igaz...

2014. jún. 9. 01:26
 40/70 A kérdező kommentje:
38 Ba.od!Te tényleg ilyen fogyatékos vagy?vagy csak tetteted?:O Nem vagyok gazdag,és nem is akarok az lenni,csak átlag felett élek!Olvasdvissza mielőtt válaszolsz,és rohadtul nem a pénzről van szó,hanem a sznobságról jelenesetben..
2014. jún. 9. 01:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!