Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket taszít az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket taszít az ilyen ízlés?

Figyelt kérdés
Szeretem a komoly zenét, a színházat, foglalkozom a politikával stb. amire azt mondják, hogy sznobizmus

#sznob #más ízlés #barátnp
2013. júl. 3. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem, én inkább lázadó tipus vagyok, lobbanékony... De biztos vannak hozzád hasonló nyugott, visszafogott lányok...
2013. júl. 3. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem taszít, de nem is érdekelne egy ilyen fiú. Bocsi, más az érdeklődési köröm.
2013. júl. 3. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
nem, sőt, szerintem ez alapműveltség
2013. júl. 3. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
nemtudom, én nem szeretem az ilyeneket
2013. júl. 3. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:
2# Nem kell bocsánatot kérni, ízlések és pofonok
2013. júl. 3. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Senki nem kedvel minket sajnos.

Főleg nem a 30 év alattiak ahol beugró a gagyi aktuális zenék imádata, gagyi filmek imádata (főleg az olyan ordenáré altesti humorban bővelkedő vackok mint a másnaposok...)

Szóval mi instant vesztettünk.

2013. júl. 3. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
13:25 nem tudom mit kell itt ócsárolni másokat, csak mert nem az iránt érdeklődnek, ami iránt te. És még te vagy a nagy művelt... Lehet, hogy te komoly zenét hallgatsz, VISZONT mi meg, akik itt válaszoltunk nem, mégis, mi a kis gagyi zenéket meg filmeket szeretők vagyunk olyan inteligencia szinten, hogy ne bántsuk meg a kérdezőt és ne alkossunk róla negativ véleményt vagy arról, amit szeret. Egyszerűen elmondtuk, hogy nem ez a stilusunk és kész. Nehogy már azért nézz le te másokat, mert megnéznek egy jó vigjátékot... Attól még senki nem lesz hüly**b, mint te, mert van egy kis humora, vagy mert szeret "élni", szórakozni.
2013. júl. 3. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem taszít. A férjemmel nem sok közös van bennünk, mégsem taszítjuk egymást. Van tolerancia is a világon, elfogadás. A gond akkor kezdődik, ha te meg lenézed, ha valaki más zenét hallgat vagy nincs pénze színházra.
2013. júl. 3. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Humor és humor között is vannak hatalmas különbségek.

És a fingós-böfögős hum... eh ez nem is humor, utoljára alsóban volt vicces, hogy "haha a Józsi el tuggya böfögni az ábéjcét", mégis minden ilyen "vicces"(nek szánt) filmbe tuti van 3 böfögős, 10 fingós, meg 1-2 egyéb testnedvekkel gusztustalankodó poén (nyál, hányadék, takony)

2013. júl. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!