Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire érdekelne ha a barátotok más zenei izléssel rendelkezne mint ti?
Ez most tudom, hogy nagyon sekélyesnek hangzik, de a gyökeresen eltérő zenei ízlés nálam nagyban megnehezítené már az ismerkedést is. A tüctücös, diszkós, nem tudom miktől a hideg kiráz. A buszon rengeteg fiatal van, akik megosztják a fülhallgatót, a basszus kihallatszik és hadonásznak a kezükkel (mint a fekák a filmekben)
Ugyanakkor a barátom, noha ugyanabba a szubkultúrába tartozik, mint én, és nagyjából ugyanazt is szeretjük, hallgat olyan zenéket, amik nekem nem tetszenek. Úgy vagyok vele, ha ettől boldog, oké. Még koncertre is elkísértem, hogy örüljön.
szerintem semmi baj nincs azzal, ha piszkálódtok:D
jó mondjuk durva lenne, ha nőiesebb zenéket hallgatna, mint én, pl celine dion, britney spears, justin bieber, katy perry, neadjisten sp..:D nem arról van szó, őszintén szólva az előbbiek közül egyik előadóval sincs bajom, csak egyszerűen nem férfias. DE elfogadnám, ha egyet-egyet meghallgatna:D hozzátéve, én se igazán bírom az ilyen partyzenéket (vannak kivételek) de soha nem szólnám le ezért. persze jó együtt hallgatni zenéket, hogy közben tudod hogy neki is tetszik és átérzi, de nem ettől fog működni egy kapcsolat. és ki tudja, talán egyszer mutat egy olyan számot, amitől megszereted az addig ismeretlen vagy nem igazán kedvelt stílust.
először is: belelóg a kezed a bilibe
másodszor: k.ra nem érdekel, viszont azért a hasonló emberek vonzódnak egymáshoz, és a zene stílus valamilyen szinten kivetődhet a jellemrte és öltözködési stílusra, életmódra, szórakozásra is..
ha valaki a Mozartot hallgatja, akkor valószínüleg nem fogja veled a kannásport inni a Ramstain koncerten és pogózni. Tehát inkább a két ember jelleme ami a gond, nem (csak) a zenei érdeklődés
ma 11:40
Csak szimplén érdekelt volna, semmi hátsó szándékom nem volt. Én mondjuk kb ilyeneket szoktam helgatni:
http://www.youtube.com/watch?v=D1jQKpse7Yw&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=qc98u-eGzlc
http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o
Szóval tényleg szimplén csak érdekelt volna miket halgatsz
és gondoltam lehet hogy megtetszik pár szám a te ízlésedből. Bocsánat a kellemetlenségért.
ma 12:22
Jó a zenei ízlésed.
Meshuggah Bleed című száma egyik kedvencem a bandától.
Mivel még nem volt barátnőm a kérdéshez mást nem tudnék fűzni. A lányok nem szeretik az én zenei ízlésemet azt vettem észre, nagyon kevés olyan lányt ismerek, aki bírja a metált, legfeljebb a gyenge pop rockra vevők néhányan közülük.
22/F
Engem zavarna. Lehet felszínesnek hangzik, de akkor is.
Imádok a barátommal koncertre járni. Rengetegszer voltunk már együtt fesztiválon is. Nekem jó érzés, hogy ebben is egyezünk, és tudok vele együtt szórakozni.
Persze nem kell, hogy minden egyes szám ami nekem bejön, azért ő is oda legyen...csak legyen legalább egy olyan stílus vagy előadó, amit mindketten szeretünk.
Egyébként leginkább alternatív zenéket hallgatok.
9-es vagyok.
Egyébként az sem mindig elég, ha egyezik az ízlés...
Előző barátommal nagyjából egyforma zenéket hallgattunk. De ha el is mentünk egy koncertre, buliba, akkor ő inkább csak ácsorgott...én meg azért mentem volna táncolni:) De úgy nem igen tudtam magam elengedni, hogy ő közben meg sem mozdul:/
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!