Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti lennétek olyan lánnyal akivel az egyik legjobb barátotok előtte (2hónapja) kavart?
2hónapja kavartam egy fiúval,csók,semmi sex mivel túl nyomulós volt én pedig nem akartam elsijetni. Elutazott 2hétre,és igy nem beszéltünk ez idő alatt, amikor visszajött irt,de nem volt semmi.
Megismertem a barátját,és beszéltünk párszor neten,buliban összefutottunk,beszélgettünk.
Tudom,hogy tetszem neki,nem mondta ki,de tuti!
És az lenne a kérdés,hogy kavarna velem?? Vagy a barátja miatt nem?.
A barátja tuti,hogy féltékeny,látszott hétvégén. :)
L
De ha nem járt a fiú a lánnyal,csak kavartak?!
Akkor a barátja a fiúnak mért ne kavarhatna vele?
két külön dologról kérdezel. kavarás az, amikor legyen, ami lesz. én inkább a helyedben nem csinálnám (nyilvánosan).
velem is megtörtént egyébként. egyik nap vége lett, másnap már hívott a barátja találkozni. nem sejtettem, hogy akar valamit, de szomorú voltam, beszélgetni akartam és nem egyedül lenni. most együtt vagyunk.
7,
az a baj vele, hogy találkozni is kell, ha sokat van együtt a 2 jóbarát. és megvan rá az esély, hogy valaki neheztel amiatt, ami volt, becsapva érzi magát, csalódott.
mindenesetre van, amikor megéri vállalni a kényelmetlenséget, aztán idővel vagy lekopik a barát, vagy az új kapcsolat megy tönkre, vagy csak megszokjuk a helyzetet.
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!