Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha a barátotok (pasitok) lecseréli msnen a legjobb képét egy elég előnytelen képre?
1.: Úgy csinálsz, mintha tetszene.
2.: Megmondod, hogy nem vmi előnyös ez a képe.
3.: Nem teszed szóvá.
4.: Finoman közlöd vele, hogy az előző képe jobb volt.
Most gondolom jönnek a leoltások... köszi előre is. De tényleg érdekelne.:D
16/L
hát mi mindig ökörködünk, szóval a pasimnak jóformán nincs is olyan képe amin ne vágna egetrengetően fogytékos képet (direkt) és persze aztis rakja ki.. de hát mit lehet tenni..
semmit, vicces :D és kész xD
Hm, ha ilyen dolgoknál leragadsz, hogy egy kép mit mutat akkor nem tudom h ez hogy lehet igaz szerelem (az?). Téged zavar, hogy nem a legjobb róla a kép, vagy az hogy esetleg mások milyennek látják? Ezen gondolkozz el.
De ha a kérdésre válaszolni kell, akkor, ha a barátomat nem szeretem úgy "igazán örökéé tartó szerelemmel" akkor les*arom mit rak ki, ha meg igen, eszembe se jut ilyenen gondolkozni.
18/L
Én megdicsérném az előző képét, elmondanám, hogy az a képe tetszett nekem és nagyon örülnék ha visszatenné (ha barátodról/pasidról van szó ahogy írtad biztos megteszi a kedvedért) ;) de ha nem így történne akkor sincs semmi...olyat tesz ki amilyet akar,engem nem hiszem hogy zavarna, hacsak nem nagyon gáz a kép:D de úgyis lecseréli mindenki egy idő után... (:
16/L
Amúgy nekem egy msn képem 3 évig volt kint... szóval :D.
Persze nem magamról. :P soha nem is akartam megváltoztatni :P
Elmondanád részletesebben h milyen lenne az az előnytelen kép?? =)
Mert ha neki tetszik akkor szerintem nemszóld meg vagy esetleg mond neki hogy mutasson még képeket magáról msn en és ami neked tettszik azt megkell dicsérni hogy akár kirakja azt a képet vagy megkedvelje " mert neked az tettszik!!" =)
2
Megmondom, hogy tök előnytelen a kép és követelem vissza az előzőt.
Bár közös kép van kint neki mindig, és azon mindkettőnk feje borzasztó előnytelen, úgyhogy nincs mit tenni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!