Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a legjobb barátotok szerelmet vallana nektek?
Szóval egyszer előállt az ötlettel, hogy mi lenne, ha több lenne ez, mint haveri kapcsolat, és zsebből meg akart csókolni. Reakcióm: :S X(
(nem volt berúgva se semmi, Tökre észnél volt és nagyon megilyesztett)
Nem poén volt, még rá is kérdeztem. ÉS TÉNYLEG NEM POÉN VOLT !!!
19/F ö is!
Általában a fiú részéről szokott megtörténni, hogy szerelembe esik, furcsa, hogy most a lány (valamit nagyon tudsz :) )
Igazából a barátság ezek után már nem valószínű, hogy normálisan megmarad. Ha tetszik a lány, vonzódsz hozzá valamennyire szexuális téren is, és komolyan gondolja, megpróbálhatjátok.
3. vok:
Jah, hogy az illető is fiú? Valószínüleg első reakciónak sírva futottam volna el. És ezekután is szüneteltetném a dolgot. Kicsit feldolgozni a dolgokat.
19/F ö is!
Azt hittem elírtad, én is lányra gondoltam először, háááát ez így nagyon gáz... erre nem is lehet normálisan reagálni kapásból... :S Sztm hibázott, nem kellett volna hogy ezt így, ilyen formában közölje (csak ha tudja hogy te is ilyen hajlamú vagy)... tényleg nem marad meg ugyanolyannak már a barátság sztm sem az fix... én legalábbis nem tudnék ugyanúgy tekinteni rá ezek után... megint más ha közli hogy ferdehajlamú, még azt is egy dolog elfogadni, de ezzel konkrétan azt közölte hogy neki te vagy a választottja és pl megr*kna szívesen :S
Egyébként meg sztm még mindig lehet hogy poén, nem lehet hogy csak elvesztett egy fogadást és most el kell játszania? Vagy hogy valamiért visszaadja? Túlságosan sokat kockáztatott ezzel hogy így közölte, ezért is fura...
Kampec.
Lehet h látodd benned bisexz hajlamot.
Ismered önmagad?
Biztos?
Még mindig?
Ha ezekután sincs szikra benned a fiúk iránt, akkor nuku barátság nuku kuki.
előbbiért kár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!