Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik, legjobb barátom meleg és szerelmet vallott nekem. Mit tennétek?
Én nem fordulnék el, azaz.. tőlem nem fordultak el. (Annak idején én is úgy éreztem, hogy a legjobb, ha őszinte vagyok a legjobb barátnőmmel és elmondom neki, hogy egy kicsit kellemetlen ugyan meg furcsa, de szeretem, valami szerelemmel.)
Annyit tehetsz, hogy te egyértelműen jelzed, hogy nem viszonzod az érzéseit, hetero vagy, de nem bántod semmiképp.
Végülis, jó dolog, hogy ezt nem rejtegeti előled, hanem őszinte és felelősségteljes.
És nagyjából ennyi. Majd, előbb-utóbb úgyis elfelejt téged, maradhattok barátok: ez idő kérdése. Türelem.
hát ha még izmosabb nálad akk gáz van xD akármikor rádmászhat :D
ezzel amúgy tönkretenné a barátságot..pfhúúú.
Igen, valószínűleg meg fog erőszakolni! ÉS SOHA DE SOHA NE HAJOLJ LE SEMMIÉRT! SOHA ÉRTED SOHA!
ugyan már emberek! Szerintem próbáld meg úgy kezelni, mintha egy fiú-lány barátságba nyögte volna ezt be a lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!