Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a pasim utálja a legjobb haveromat (aki mellesleg meleg), féltékeny rá, megtiltja h ott legyen velünk, amikor vele vagyok-a pasimmal vagyok?
értesd meg a pasiddal, hogy csak barátok vagytok.
És,hogy nem csalnád meg. Ha eléred, hogy bizzon benned akkor nem lesznek ilyen problémák.;)
amúgy a kérdésed vége elég érthetetlen..:S
Add a pasid értésére, hogy vagy befejezi ezt a szánalmas, gyerekes viselkedést, vagy le is út fel is út!
én megmondanám neki, hogy ne merészelje a barátaimat elmarni mellőlem! ekkora egy idiótát!
Semmiképpen ne szakítsd meg a kapcsolatot a legjobb barátodda csak azért, mert a párodnak nem tetszik, DE! Ha ő ennyire nem szereti, akkor miért kell ott lennie, amikor ti ketten mentek valamerre?
Próbáld kicsit megérteni a pasidat is, egyrészt idegesíti, hogy egy másik férfi a legjobb barátod, fél, hogy túl közel kerül hozzád - még akkor is, ha meleg. Másrészt lehet, hogy pont az feszélyezi, hogy meleg az illető. Én se lennék túl boldog, ha a közös progikra a pasim el akarná mindig hozni a leszbi haverináját...
Alapjáraton neki kell elfogadnia a barátaidat. Add a tudomására, hogy a barátaid adottak, ő pedig vagy elfogadja, vagy nem kell veled lennie. Egyébként ez akkor is így van, ha ama bizonyos barátod hetero lenne. Vagy bízik annyira benned, hogy nem csalod meg olyasvalakivel, akit már régebb óta ismersz, mint őt.
Persze az is egy dolog, ha a srác túl gyakran van veletek, és pasid úgy érzi, kezd édeshármasra hasonlítani. Ezt is meg lehet beszélni rendesen, de ennek sincs köze ahhoz, hogy a srác meleg-e vagy sem. (Meg gyanítom, itt nem is ez a probléma.)
Ha pedig a pasid csak simán homofób, akkor magyarázd el neki, hogy te viszont nem vagy az, és ebből még kevésbé engedsz.
Szabd ki te a feltételeket, beszélj a pasiddal egyenesen, állj ki magadért és a barátaidért. Mert ha a pasid a barátaiddal bunkó, akkor azzal veled is az.
Hát, nehéz mindenkinek jót tenni...viszont Neked is el kell gondolkoznod, hogy melyikük a fontosabb, mert ha a haverod, akkor bizony a barátod teljes joggal féltékeny.
De szerintem semmilyen normális pasi nem viselné jól, ha a barátnőjét folyton egy haverja társaságában "kapná".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!