Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves srác vagyok, múlt hétvégén buli után, tök részegen, mikor elbúcsúztam a legjobb haveromtól, kézfogás helyett smároltunk egyet. Nem tudom hogy történt, de jó volt amúgy. Meleg vagyok?
Érdekes kérdés már csak azért is, mert az alkohol állítólag lebontja a gátlásokat, így olyanokat is megteszel/kimondasz stb. amit józan fejjel nem tennél meg (de egyébként benned van). Talán gondolkozz el azon, hogy voltak-e/vannak-e ilyen hajlamaid, csak elnyomtad magadban.
BTW én nem tudnék annyit inni, hogy megcsókoljam a barátom, de ha valamiért meg is tenném, hát azt egyik se hagyná szó nélkül, de minimum ellökne magától.
A haverod alternatív nemi irányultságú egyébként?
Nem, valószínűleg nem vagy meleg. Csak abban a pillanatban felszínre tört, hogy a vágy nem kötődik nemekhez, csak a társadalom akarja azokhoz illetve az egyház a reprodukcióhoz láncolni. De az is lehet, hogy a csókot nem vágy motiválta, hanem egyfajta összetartás-érzés. Nagyon erős barátságban elmosódhatnak a határok - konkrétan inkább nők között figyeltem ilyet meg, mert a férfiaknak nagyon "kell vigyázni" a legapróbb jelre is, nehogy b.uzinak nézzék őket. De ahogy buliban elnézem az én tökrészeg (egyébként kőheteró) barátaimat, ahogy ölelgetik egymást, nem csodálkozok a Te eseteden sem. Nyugalom, csigavér, a döntés a Tied. Ha nem akarsz, nem is kell erről beszélned a haveroddal, ha mindkettőtöknek úgy jobb.
egy biszex nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!