Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 éves srác vagyok, múlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves srác vagyok, múlt hétvégén buli után, tök részegen, mikor elbúcsúztam a legjobb haveromtól, kézfogás helyett smároltunk egyet. Nem tudom hogy történt, de jó volt amúgy. Meleg vagyok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 10:00
1 2 3
 21/28 Bajer ***** válasza:
2%
Hiába, no. Elbuzultál. "Az AIDS nem csapás! Isten áldása!"
2013. máj. 23. 04:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Baier..

Te is kezdessz "elbuzulni" ha egy 2009 es meleg témára képes voltár rákeresni :D

2013. máj. 23. 08:38
 23/28 Bajer ***** válasza:
22%

Utolsónak:

Nyugi homikám. Én csak azért írok ide mert homofóbiás vagyok. A kérdések idejét sose figyelem.

2013. júl. 16. 01:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki a "Homikád" :D
2013. júl. 21. 17:07
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Keved Bajer:

A klausztrofóbiás emberek sem keresik a szűk, bezárt helyeket.

2013. júl. 21. 18:02
 26/28 anonim ***** válasza:
92%

Én simán eltudom képzelni,hogy olyan neműt is megcsókolhat vki,akihez nem is vonzódik szexuálisan.

A csók nem csak szexuális inditatású,lehet a szeretet jele is.Van olyan is,ahol a szülő szájon csókolja a gyereket.Nem tudom,igazából nem történt semmi extra,összeért a szád egy másik emberrel:D

Ennyi történt.

Ha józanul is felizgatnak a veled egyneműek akkor meleg vagy.

Amúgy én láttam már olyan totál részeg embereket,hogy azt sem tudta már,hogy a keze e a lába:DD...Szóval nem kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.

Próbáld ki józanul,és megtudod.

2013. nov. 20. 18:53
 27/28 anonim ***** válasza:
21%
vegyél neki selyem boxert az bejön a melegeknek
2015. ápr. 30. 20:36
 28/28 anonim válasza:
100%
Szerintem a józanság mellett azt se árt tudnod hogy fiatal korodban nem e történt hasonló dolog mert ha igen akkor a hajlamod meg van rá és "arra vár" hogy előtörjön ha adottak bizonyos tényezők amelyek hatást gyakorolnak/gyakoroljatnak rád lelkileg és szexuálisan egyaránt,bár tudtommal ez olyan emberekkel fordulhat elő a leginkább akik elfojtják a saját nemi identitásukat nem azokkal akik elfogadják magukat,egyfajta büntetés azok számára akik nem képesek felfogni hogy amit kapunk azt nem lehet megváltoztatni,sem pedig elnyomni
2019. júl. 2. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!