Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves srác vagyok, múlt hétvégén buli után, tök részegen, mikor elbúcsúztam a legjobb haveromtól, kézfogás helyett smároltunk egyet. Nem tudom hogy történt, de jó volt amúgy. Meleg vagyok?
Kedves Baier..
Te is kezdessz "elbuzulni" ha egy 2009 es meleg témára képes voltár rákeresni :D
Utolsónak:
Nyugi homikám. Én csak azért írok ide mert homofóbiás vagyok. A kérdések idejét sose figyelem.
Keved Bajer:
A klausztrofóbiás emberek sem keresik a szűk, bezárt helyeket.
Én simán eltudom képzelni,hogy olyan neműt is megcsókolhat vki,akihez nem is vonzódik szexuálisan.
A csók nem csak szexuális inditatású,lehet a szeretet jele is.Van olyan is,ahol a szülő szájon csókolja a gyereket.Nem tudom,igazából nem történt semmi extra,összeért a szád egy másik emberrel:D
Ennyi történt.
Ha józanul is felizgatnak a veled egyneműek akkor meleg vagy.
Amúgy én láttam már olyan totál részeg embereket,hogy azt sem tudta már,hogy a keze e a lába:DD...Szóval nem kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.
Próbáld ki józanul,és megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!