Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves srác vagyok, múlt hétvégén buli után, tök részegen, mikor elbúcsúztam a legjobb haveromtól, kézfogás helyett smároltunk egyet. Nem tudom hogy történt, de jó volt amúgy. Meleg vagyok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 10:00
11/28 anonim válasza:
normális ember még alkoholmérgezés állapotában sem kne h ilyet tegyen, főleg ne reklámozd h egy köcsög vagy
12/28 anonim válasza:
Megnyugtatlak nem meleg lettél, hanem B*ZI!XD
13/28 anonim válasza:
Ecsém, mikor elolvastam a kérdést egy lányos sikolyt ejtettem XD
14/28 anonim válasza:
Nem ettől még nemvagy meleg... Minden emberben megvan egy bizonyos kiváncsiság, és mert hogy úgyérzed jóvolt ez még nem jelenti azt, hogy meleg vagy. Ne törődj az ilyen kérdéses elmeállapotu válaszolókkal, csak a parasztság beszél belőlük és lejáratják magukat a világ előtt. Dsy
15/28 anonim válasza:
A vágy nem kötődik nemekhez? hát te hülye vagy, vagy jól kimosták az agyadat. nincs az a piamennyiség, aminek hatására szexuálisan megkívánnék egy csajt, mivel teljesen heteró vagyok, kizárólag a ffiak érdekelnek és ezzel rajtam kívül még igen sokan így vannak. (ja bocs, az ultralib felfogás szerint biztos selejtes meg prűd vagyok, hogy nem húzok kicsit sem a csajokhoz) akkor mondd inkább azt, hogy vannak biszexek, vannak csőb.zik, meg totál heterók, így már elfogadhatóbb, de ezt a baromságot, hogy csak a társadalom sulykolja belénk, hogy a vágy nem nemekhez kötött, hát tudod...
23 L
16/28 anonim válasza:
szóval megcsaltad a barátodat a haveroddal?
17/28 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés. A szemét b.zizóknak csak annyit hogy értelem. nemfeltétlen vagy meleg. Szentem elborult az agyad kicsit. Lehet kiváncsiság, lehet szexualitásnak is felfogni, de ezt csak tetod eldönteni. 16/meleg F
18/28 anonim válasza:
"ja bocs, az ultralib felfogás szerint biztos selejtes meg prűd vagyok, hogy nem húzok kicsit sem a csajokhoz" - én ilyet nem mondtam. Liberális vagyok, de annak épp ez a lényege, hogy mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, ahogy érzi, tehát hiba lenne olyanra ráerőltetni a melegséget - vagy a heteroszexualitást-, aki ezt nem érzi közel magához. Természetesen jogod van kőheterónak lenni - ha megadod nekem a jogot, hogy én meg biszex legyek, és egyenrangú embernek tartjuk egymást. Én azt akartam mondani, hogy a legtöbb emberben van biszex hajlam, csak sokan elnyomják (ami végülis nem baj, ha az illető boldog). Kinsey talált aki, hogy a szexuális irányultság inkább skálán ábrázolható a kőheterótól a kőb.uziig. Te akkor biztosan a hetero végen helyezkedsz el.
19/28 anonim válasza:
nembiztos hogy meleg vagy :D Én is csináltam már ilyet :D (nemjött be a dolog amúgy)
20/28 anonim válasza:
pffujj...megtörténik az ilyesmi más részeg emberekkel is(szerencsére velem még nem) de másnap mindenki gusztustalannak tartja, nem bölcselkedik vele, na meg jól is essen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!