Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik, legjobb barátom meleg és szerelmet vallott
nekem. Mit tennétek?
Ahogy egy ellenkező neművel viselkednék. Azzal a különbséggel, hogy nem lenne olyan fontos válaszolni a vallomásra, hiszen ennyi idő alatt bőven rájöhetett, hogy hetero vagyok...
2011. aug. 1. 19:00
Engem zavarna. Nem tudnék többet megbízni benne. Egyfolytában arra tudnék gondolni, hogy biztos le akar itatni, hogy aztán beakaszthasson.
Azért pedig nem fogok megbuzdulni, hogy ő jól érezze magát.
2011. aug. 1. 21:23
21:23!
Kicsit egoista vagy, honnan tudod, hogy bejönnél neki? A melegek 99,9%-a pedig eleve nem mászik rá egy hetero pasira.
2011. aug. 1. 21:27
Velem is ez a helyzet, mi jól megoldottuk! Na figyu! Nekem elmondta mit érez, szeret, h mióta van ez így stb. nem csináltam belőle gondot! Az a lényeg, hogy maradj a barátja! ne kezeld melegként, szóval ne mondj olyat neki, hogy nézd azt a fiút, ő nem jön be? MÉG POÉNBÓL SE! fáj neki, lehet, hogy magát sem tudja elfogadni. Legyél vele továbbra is olyan, mint eddig! Ne félj, nem fog rádmászni, mert szeret és nem akar neked rosszat, tudja h ha rádmászik need nem esne jól. Finoman mond meg neki, hogy a barátja vagy de te a lányokat szereted, elfogadod, hogy ő ilyen! Ha tényleg barátjának tartod magad nem szabad megharagudnod rá vagy beszólni, mert neki is kínos és nagyon nehéz lehetett neki szerelmet vallani neked! :)
2012. aug. 26. 00:51
Emiatt ne dobj el 15 év barátságot. Ha eddig nem molesztált, ezután is ki fogja bírni.
2013. jan. 15. 19:37
2013. febr. 9. 14:24
15 évig szerelmes volt beléd? Hány évesek vagytok?
2013. jún. 10. 13:52
vegyél neki selyem boxert az bejön a melegeknek örülni fog neki
2015. ápr. 30. 20:37
19/22 anonim válasza:
Ha a legjobb baratom szerelmet vallana nem örülnék neki de mivel o fontos nekem megmondanam neki hogy lehet köztünk kapcsolat mert szeretem es fontos nekem.
2016. aug. 20. 12:54
20/22 hullocsillag_2 válasza:
Elfordulnátok teljesen a barátotoktól?
Nekem ilyen eszembe sem jutott. Az én egyik nagyon jó barátnőm, egyszer, mikor ittunk megcsókolt a barátja előtt. Mindannyian meglepődtünk (főleg én), a barátja is, de nem szólt semmit. Utána végül is megbeszéltük, hogy ez semmi nem volt, csak akkor úgy érezte ezt kell tennie. Nem hoztam szóba a témát és ő sem. Most épp terhes a barátjától, és nagyon jóban maradtunk. Nem kell az ilyen helyzeteket túlbonyolítani, hanem egyenesnek és őszintének kell lenni, mert ez az egyetlen módja a továbblépésnek.
(tudom, hogy már nem aktuális, viszont szerettem volna leírni)
Viszont, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ennek mi lett a vége. Kérlek, ha erre jársz, mindenképpen írd le. :)
2017. júl. 6. 22:37
Kapcsolódó kérdések: