Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik, legjobb barátom meleg és szerelmet vallott nekem. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Már legalább 15 éve nagyon közeli barátok vagyunk. A múlt héten viszont bevallotta a barátom, hogy az ő részéről többet érez az egyszerű barátságnál. Én persze teljesen "lefagytam", semmi értelmeset nem tudtam mondani, csak hogy én nem... (Én is fiú vagyok). Nagyon kellemetlen helyzet volt. Ti mit tennétek ebben az esetben? Elfordulnátok teljesen a barátotoktól?2011. aug. 1. 16:14
21/22 anonim válasza:
Ezt a meleg-témát el kelle felejteni. Nincs olyan, hogy meleg.
22/22 anonim válasza:
Most ez kicsit durva, meg minden, de teljes mértékben magamra ismertem, mint a történet másik szereplője. :O És nagyon remélem, hogy nem fordulsz el tőle, támogasd a barátodat, mert most van rád a legnagyobb szüksége, ha nem szerelmi alapon, akkor barátként. Attól, hogy semmi nem lesz köztetek, mindig is nagyon fontos leszel neki, és meg kell értenie, ha te nem vagy meleg. Tölts vele sok időt, csináljatok programokat, meglátod, nem fog csak úgy rádmászni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!