Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire érdekelne ha a barátotok más zenei izléssel rendelkezne mint ti?
Első vagyok.
Hammerfall-t szeretek nagyon hallgatni, Rammstein, Disturbed, Distillers, magyarok közül Road, Rómeó vérzik, Junkies, Leander, Kalapács...
A barátom alapvetően Akela, Moby Dick meg ilyenek, amikért nem vagyok oda, de elkísérgetem koncertre. Odavan a Hétkköznapi csalódásokért és az Auróráért, ezekre elmegyek én is szívesen. Alapvetően tehát elég sokmindent meghallgatunk. Azért nem akartam csak válaszolni, mert akárhányszor megtudták, hogy miket hallgatok, rögtön rám mondták, hogy azért nem szeretem a másik zenéket, meg a mást hallgató embereket, mert... Elég sok negatív megkülönböztetés éri szerintem a sima rockereket a szélsőséges egyének miatt.
12:50
Ezek küzül ismerek párat de van amit még nem hallottam majd meghalgatom, hátha találok egy új kedvencet. Abban igazad van hogy hogy elég sok megkülömböztetés éri ezt a műfajt, ezt én is tapasztalatam. Én mondjuk úgy szoktam reagálni ezere hogy, hogy elkezdek érdeklődni miért szeretni azt a zenéei stílust amit halgat, és elmondom hogy én is miért szeretem azt amit szeretek. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, mert így megértik a dolgokat és már méshogy látnak engem is és a zenémet is.
Szarunk rá egy jó nagyot . Most istenem nem kell hogy egy formák legyünk akkor magammal járnák XD .
16L
Engem sem érdekel, ha a párom más zenét szeret, két dolgot viszont nem tudok elviselni:
1. ha nincs is neki igazi ízlése, mindig az szól nála, ami épp felkapott
2. ha képtelen a sajátjától eltérő zenéket megérteni, értékelni. Ez jelentheti azt, hogy minden szar neki, ami nem az ő műfaja. De ennél is sokkal rosszabb, ha még negatív véleménye sincsen (pl. mutatok neki egy számot, már megy 2 perce, és kiderül, hogy legfeljebb az első 20 másodperc alatt figyelt)
Ezektől a dolgoktól egyszerűen a falra mászok, ezt nem bírom elviselni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!