Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! (Fiúk) Miért is olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?

Figyelt kérdés
Miért ekkora nagy ügy eggy romantikus vacsoránál,vagy hasonlónál,hogy sznob vagyok?Ti nem randiznátok szonb sráccal?Miért nem? Mi olyan rémisztő benne?:D:) eggy húsz éves Budapesti(II.ker)-i srác:) a válaszokat előre is köszönöm,Szép estét Mindenkinek:)

2014. jún. 9. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
78%

"Nekem bejárónő jár a házamba.."

Ez egy nagy dolog? Azt hiszem értem miért nem szeretnek a nők.

2014. jún. 9. 00:48
 22/70 A kérdező kommentje:
Naaa Utolsó!Nem kell gúnyolodni,sajnos én sem tudom hogyan működik a nespresso kávéfőzőm..:/:)
2014. jún. 9. 00:50
 23/70 A kérdező kommentje:
Nagyon is kedves a bejárónőm,és amit holnap bíznék rá,még azt a mai nap elvégzi..,eggyáltálán nincs útban,mikor felviszem a hölgyeket,igenis szerethető:)
2014. jún. 9. 00:52
 24/70 anonim ***** válasza:
81%
Csak nem értem, hogy miért számít gazdagnak valaki a II. kerületben, akinek bejárónője van. Milyen környezetben ismerkedsz, ha ez egy komoly dicsőség? Úgy értem, arrafelé sokan vannak olyan biztonsági szolgálattal, hogy magánlátogatásnál is megmotoznak, nem nagy dolog, hogy van egy bejáró bejárónőd.
2014. jún. 9. 00:53
 25/70 A kérdező kommentje:
A Szüleim az Ország keleti részén laknak,és terepjárómmal mindíg hazajárok szinte hetente és ott is szoktam ismerkedni:):)(De csak néha..)
2014. jún. 9. 00:58
 26/70 anonim ***** válasza:
94%
Jó, de hogy? Mármint, jó, terepjáró, de kikiabálsz az ablakán? Nem értem miért említetted meg megint a vagyonodat.
2014. jún. 9. 01:04
 27/70 A kérdező kommentje:
HaHaHa,kicsit sajnos nagyképű vagyok:)
2014. jún. 9. 01:06
 28/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy csóringer kis hülyegyerek vagy aki itt kompenzálja azt, hogy se pénze se nője és még az iskolában is basztatták. :D
2014. jún. 9. 01:09
 29/70 anonim ***** válasza:
96%

11-es amikor azt írtam, hogy "luxusvacsora", igazából a luxus részére akartam felhívni a figyelmet.

Én is ideális helyszínnek tartok egy kellemes bárt vagy éttermet egy randinak...

Én személy szerint kerültem már olyan helyzetbe hogy a srác elvitt egy olyan helyre vacsorázni ahol belenéztem az étlapba és kb lefordultam a székről mikor megláttam az árakat. (mikor egy fél literes ásványvíz 600-700-ft-nál kezdődött) Nagyon kellemetlen volt a randi számomra. Egyrészt mivel első randi volt illemből vittem magammal egy kevés pénzt (ha netán felesbe fizetnénk) de tudtam, hogy ezeket az árakat nem tudom fizetni. Másrészt mikor választanom kellett nem mertem olyat kérni amit tényleg szívesen megkóstoltam volna (ja az ételek felét nem ismertem) mert kb csak az pörgött a fejemben hogy "basszus mi az ami nem ennyire drága!"

Én nem tartom magam csórónak és kulturálatlannak de kínosan éreztem magam ebben a szituációban és végig nem tudtam feloldódni. Egyrészt nem szólt hogy ilyen helyre megyünk nem úgy voltam kiöltözve ahogy illik másrészt én személy szerint utálom mikor a pincérek körbeugrálnak...ha a srác kicsit is figyelt volna rám a beszélgetéseink alkalmával tudta volna h ne vigyen ilyen helyre.

A vicc h a srác sem volt gazdag csak ugye le akart nyűgözni ezzel, és az este végén be szerette volna nyújtani a "számláját" (ha már ilyen drága helyre vitt akkor ugye jár neki cserébe valami) Én meg elküldtem a francba.

2014. jún. 9. 01:10
 30/70 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicces, hogy ha valaki leírja a GAZDAG VAGYOK kifejezést, akkor annyira felb_sszátok az agyatokat, hogy 3 oldalon át nem esik le, hogy a srác kamuzik, hülyéskedik unalmában. Rohantok előadni, hogy ti milyen nagyon tisztességes lányok vagytok, nektek mennyire taszító a pénz, közben a srác minden kommentjével csak provokál, de semmi, csak komolyan veszitek. Hahó, ez a Gyakori, ez a "sznob vagyok" kérdés pont olyan igazi, mint a "22 éves lány szopni szeretne, írjatok privátokat"...
2014. jún. 9. 01:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!