Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! (Fiúk) Miért is olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?

Figyelt kérdés
Miért ekkora nagy ügy eggy romantikus vacsoránál,vagy hasonlónál,hogy sznob vagyok?Ti nem randiznátok szonb sráccal?Miért nem? Mi olyan rémisztő benne?:D:) eggy húsz éves Budapesti(II.ker)-i srác:) a válaszokat előre is köszönöm,Szép estét Mindenkinek:)

2014. jún. 9. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:

"Attól függ ha a sznobság azt jelenti, hogy van pénzed és ezt pofábadörgölő módon érezteted a csajjal (luxusvacsora első randin stb) akkor én pl két dolgot állaptanék meg rólad. "

Mi a baj egy vacsorával az első randin? Szerintem tökéletes! Mivel még nem ismeritek egymást, és a hely nyugodt környezete miatt tökéletes hely beszélgetni, ismerkedni, a hölgy jelleméről sokat elárul, ahogy a pincérrel bánik, a férfi pedig az étteremválasztással mond el sokat. Egy vacsora épp azt mondja, hogy időt szeretnék veled tölteni, csak veled. Nem egy vásznat nézve, vagy mérkőzést. A másik (szerintem) jó hely a kávézó, általában az én választásom azért esik erre, mert nem kell lefoglalni semmit, se kiöltözni(általában így is öltönyben vagyok, semmi kedvem még egy randevún is)

2014. jún. 9. 00:20
 12/70 anonim ***** válasza:

Engem az taszít ha azt hiszi mindent megkaphat, mindenkit és úgy érzi jobb másoknál, nem kell mást letenni az asztalra. Nem képes küzdeni, öntelt a semmire, szülei tollával ékeskedik. Nem értem azokat akik túlságosan sokat költenének egy adott dologra, pl. milliókat százezrek helyett. Alapszintű gondolkodási képesség az, hogy valaki nem költ el mindent amije van vagy többszörösét keresi, mint amit elkölt. Nem azért élünk, hogy felfaljuk a világot... Jó dolog ha valaki tudja értékelni amiért megdolgozott.

Más dolog persze az igényesség.

23/l

2014. jún. 9. 00:22
 13/70 anonim ***** válasza:

Egy nő szereti biztonságban érezni magát, ez érzelmi biztonságot is jelent.

Ha te ennyire fitogtatod, hogy magasabb körökbe tartozol, akkor a nők úgy érezhetik, hogy nincsenek biztonságban melletted, mert akármikor lecserélheted őket, hiszen bármikor kapsz (akár tőlük jobb) csajt.

2014. jún. 9. 00:23
 14/70 A kérdező kommentje:
11!Ígyigaz,ezért viszem én is mindig "luxusvacsorára"a hölgyeket:) 12!Köszönöm:)
2014. jún. 9. 00:25
 15/70 anonim ***** válasza:
100%

Azt javaslom, hasonló anyagi háttérrel rendelkező lányok közül válogass, mert nekik természetes lesz a luxusétterem, vagy talán még kevesellni is fogják, amit nyújtani tudsz/akarsz nekik.

Igaz, így nem fogod tudni elkápráztatni őket, de legalább ez jó lecke lenne neked, hogy valami mással varázsold el őket, a személyiségeddel pl.

És neked is egyfajta védelem, hiszen biztos lehetsz benne, hogy egy gazdag lány nem a pénzedért van veled.

2014. jún. 9. 00:30
 16/70 A kérdező kommentje:
Ez is igaz..:) Köszönöm.. Pofábadörgölő vagyok,az szentüligaz:)
2014. jún. 9. 00:32
 17/70 anonim ***** válasza:
Sokszor unalmassággal is párosul aki gazdagabb. Egy öltönyös úriemberről aligha tudom elképzelni, hogy jó társaság lenne és lehetne vele szórakozni, (akkor sem ha átöltözik..). :D
2014. jún. 9. 00:33
 18/70 anonim ***** válasza:
93%
Én még azon is el szoktam gondolkodni, hogy én személy szerint mit tettem azért, hogy rizst ehessek, kávézhassak, megehessem a paradicsomom. Nem én öntöztem, ültettem, stb. Az, hogy megvettem csak annyit jelent, hogy nem pazarolódik el (többségben). Amit elveszünk a világtól hasonlót adjunk vissza..., vagy többet.
2014. jún. 9. 00:39
 19/70 A kérdező kommentje:
Szép gondolat Fiacskám..Nekem bejárónő jár a házamba..
2014. jún. 9. 00:43
 20/70 anonim ***** válasza:
32%

"Sokszor unalmassággal is párosul aki gazdagabb. Egy öltönyös úriemberről aligha tudom elképzelni, hogy jó társaság lenne és lehetne vele szórakozni, (akkor sem ha átöltözik..). :D"

Meglepődnél, miről folyik egy olyan asztalnál a beszélgetés, ahol ilyen úriemberek öltönyben ülnek :) Ha nem dolgozunk vacsora közben, és barátokkal vagyunk, akkor olyan történeteket hallok, hogy még én sem gondolnám. (pl. egy fizikával foglalkozó egyetemi tanár konkrétan felgyújtotta a konyháját egy ebédfőzés alkalmával, egy bankban dolgozót bezárt a sofőrje a kocsiba véletlenül, ő meg ott szentségelt percekig, hasonlók)

2014. jún. 9. 00:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!