Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?
" gond szerintem akkor van mikor gyerekkorban szakad ölébe a pénz valakinek, szülei mindent megadnak neki semmiért nem kell dolgoznia stb...az ilyen ember sokszor nem fogja fel a dolgok értékét. (minek vigyázzak a telefonomra max veszek másikat) Így sok minden értéktelenné válhat számára...az ilyen emberek sokszor felszínesek. "
szerintem ehhez nem kell különösebben gazdagnak lenni
nekünk is van mit a tejbe aprítani, hiába bizonygatom, hogy nem voltam elkényeztetve, nem hisznek nekem...ja, hát egy dolog a nagy ház, meg egy két "luxus"cikk, más hogy ki mire költ és milyen szabályok vonatkoznak rá...a házimunkában valóban nem nagyon jeleskedem, de azért mert, nem is kértek rá sose, se szükség nem volt rá... nevelésben olyan keményet kaptam, mint bárki más, sőt... a pénzt nem szívesen költöm, mert úgy érzem nem az enyém...ellenben vannak olyan átlag vagy alatti színvonalon élő ismerősök, akik sokkal inkább szórják a pénzt, nem tesznek félre, nekik van jellemzően minden kütyüből a legújabb, ők mennek szülők pénzén nyaralni
#11 vagyok,
#29-re válaszolnék:
Teljesen igazad van, az első randevúra legjobb egy kávé, gyorsan véget lehet vetni a dolognak ha unalmasra sikerülne, pihentető, szabadon lehet beszélgetni. Talán kétszer vittem drága vacsorára a másik felet, ha olyan akit kifejezetten kedvelek(közeli barát vagy oldalborda) akkor pedig azt a kínait szeretem legjobban, ahová édesapám vitt el, amikor főiskolás voltam.
Az igazi probléma az olyan helyekkel kezdődik, ahol dress code van, és nincs is rajta az ár az étlapon. Mivel egy takarítónő gyereke vagyok, most is összerándul a gyomrom ha belegondolok mennyi pénzt szórok ki az ablakon(egy munkatalálkozónál természetesen ki kell tennem magamért, ha a céget képviselem, akkor jó képet vágok hozzá, de magánemberként szörnyűnek találom az ilyen színjátékot).
"A vicc h a srác sem volt gazdag csak ugye le akart nyűgözni ezzel." - Tanács: Ha egy évben kétszer járna ilyen helyen, a pincér már név szerint köszöntené(jó bárokkal is így van, egy mondás szerint kettő törzsvendégnek számít, három után családtag vagy)
43-as
Látod én is így vagyok ezzel...egyszerűen felmérgel a tudat, hogy fél havi zsebpénzemnek megfelelő összeget vacsorázzam el csak úgy...Na meg a pincérektől én falra mászok. Azok az álszent érdeklődő dumák amiket lenyomnak. És mind a ketten tudjuk, hogy nem érdekli mi van velem, csak a borravalóra hajt, de akkor is végig kell csinálni ezt a marhaságot :D :D igazából nevetséges...
Te szegény hülye troll, igazából egy pénztelen, felmelegedett panel szobájában izzadó kis lúzer vagy. Elég sok helyen hiányos a sztorid, csodálom hogy csak páran vettük észre.
Kulcsszóként "pízes"? Még bodzaszedő is vagy? Na menjél szépen, akkor gyűjtögessél az erdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!