Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (Fiúk) Miért is olyan nagy baj, hogy sznob vagyok?
Lekezelő és ostoba vagy, ennyi.
23l
#49-50: Nagyon nem úgy vannak a dolgok a valóságban, ahogy leírod!
Van pár plázacica, akik valóban az Audi-BMW-Merci szentháromságra kezdenek heves altáji nedvedzésbe, de a NORMÁLIS (értsd: okos, értelmes és emellett jól is néz ki) lányok, pláne ha nem lepattant családban nőttek fel, hamarabb állnak össze egy csóró hapsival, ha abban van valami "érdekes".
Márpedig a mai csajoknak egy kocsi, lakás, vagy éttermi vacsora nem érdekes, hanem unalmas (kivéve, ha nagyon extrém, de az nem a BMW terepjárónál vagy 2. kerületi lakásnál indul).
Miért inkább a pénztelen hapsik? Mert abban látnak valami kihívást! Láttam számtalan olyan esetet, hogy komolyabb egyetemet végző/végzett nők olyan hapsival álltak össze, aki 25 évesen gondolkodott azon, hogy talán érettségit kellene csinálni estin, az elmúlt 7 évet az életéből pedig piálással és dögléssel töltötte és mindezt a pénzhiányra fogta (mondjuk azt sose értettem, hogy a pénzhiány miért akadályoz meg valakit abban, hogy munkát keressen). Ismétlem, nem egy ilyet láttam. És arról is tudnék mesélni, hogy hány csóró hapsi lakik a nője lakásában, mert erre is látok nap mint nap példát!
Ahogy én észrevettem, a nőknek nem az számít (természetesen nem általánosítok, itt is vannak kivételek), hogy mije van a hapsinak, hanem az, hogy milyen célokat HANGOZTAT a lánynak. Emellett pedig minden olyan dolog "bónusz", ami eltér attól a polgári környezettől, amiben a kisasszony felnőtt (ilyen-olyan bandában zenélés, bizarrabb haj/tetkó/piercing, "sz@rok bele mentalitás" stb).
Ha szabira megyek nyáron, akkor megcsinálom azt a kísérletet, amit régóta tervezek (és akár te is kipróbálhatod, ha nem kamukérdést tettél fel):
Ugyebár az rendkívül unalmas a lányoknak, ha valaki világ életében rendezett körülmények között élt/él, pláne akkor, ha a 2. doktoriját csinálja valami tudományos izéből ahelyett, hogy Kenyában oroszlánokat idomítana (de a családi cégbe besegítés se éppen kalandregény).
Szóval, azt tervezem, hogy börtönviselt "életművésznek" adom ki magam, akinek nagyon sanyarú gyerekkora volt, emiatt belekeveredett olyan hülyeségbe, amit azóta nagyon megbánt. De most szabadulás óta próbálok becsületes lenni, de nagyon nehéz és bla-bla és minden vágyam, hogy egyszer egyetemre menjek. Emellett minden hibámat a körülményeimre fogom fogni, de azért adom majd az önfejű parasztot, akik hátha meg lehet változtatni.
Kíváncsi leszek az eredményre...
OFF:
Csak arra vigyázzatok, hogy ne maradjon összetört szív a kísérletetek után.
Nem az a borzasztó, hogy sznob vagy, hanem a stílus, ahogyan ezt intézed. Persze, legyen luxusvacsora, csináld, ami jól esik, DE! Nem hinném, hogy szükség van arra, hogy bárki (ismeretleneknek is!) orra alá dörgöld, hogy ilyen házad van, olyan kocsi, bejárónő. Kinek akarsz bizonyítani? Nekünk, vagy maagdnak? És azokat a "hölgyeket" is megnézném, akiket felvisze magadhoz. Különben valószínűleg a csajokat csak a pénzed ragadja meg, aztán rájönnek mekkora kőbunkó vagy. Nyilván nem vagy boldog, különben nem így tetted volna fel a kérdést, ahogy. Sajnálom, hogy ilyen elba.szott sza.rházi vagy.
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!