Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már ennyire pénz-orientált nővel?

Figyelt kérdés
Mostanában a barátnőm kedvenc beszéd témája a pénz és annak a megszerzése. Kapcsolatunk elején ez nekem nem volt kirívóan feltűnő, de most ámulok és csodálkozom. Beszélgetéseink 70%-át a pénzkeresés különböző módszereinek a megvitatása tölti ki. Továbbá történetek felidézése, hogy ő mennyi mindennel foglalkozott annak érdekében hogy több pénze legyen. Elérkeztünk arra a pontra, hogy nem győzi kivárni ameddig én el nem megyek dolgozni és pénzt keresni. Múltkor éppen mikor mondtam neki, hogy folytatom a tanulmányaimat akkor azt mondta "ő tovább nem akar egy 24 éves diákfiúval járni" Vagy ő vagy a tanulás. Nekem álmom a doktori megszerzése. Az anyja utál mert a főiskola mellett nem dolgozom hajnalig és nincsen kocsim, ebből kifolyólag egy lista "disznó" vagyok aki semmire sem való és nincs élet célja (persze hogy nincs ezért is vagyok kitűnő tanuló, publikálok bár előtte egy magyar szakos átolvassa a helyesírási hibákat. Meg amúgy annyira lusta vagyok, hogy több területei diákköri konferenciát is megnyertem + itthoni farmergazdaságba is besegítek) Észre vettem, hogy egyre több esetben a párom az anyja pártját fogja. Fő témakör meg a pénz-pénz-pénz
2016. ápr. 30. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" csipked magad"

És ezt hány diplomával írod, ami nincs 9??? Milliomos is huszonéves tudod ki lesz! Aki átgázol másokon, vagy beültetik a pozícióba te barom.arc!

2016. máj. 3. 00:04
 12/14 anonim ***** válasza:

"Dolgoz"

A félanalfabéta notoriusan helytelenül író diplomás 9-es hehe!

2016. máj. 3. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:

"Diplomát 2 percben megkérdezik miért nem fejeztem még be?Mert dolgoztam és tapasztalatot akartam gyűjteni plusz nagyon karrierista vagyok.

Ezzel le is zártam a kérdést,és volt,hogy egy MSc-s srácot nem vettek fel engem meg BSc nélkül is azonnal felvettek volna,csak más helyet fogadtam el,erről ennyit. "

9: te nagyobb segg.fej vagy, mint gondoltam! A sablon dumádat "mert dolgoztam és tapasztalatot akartam gyűjteni" okádékot legalább nem tudtad volna más szavakkal mondani? Ha már ennyire sablonos hülye dumád van legalább fantáziád és előadókészséged lenne hozzá...

"nagyon karrierista vagyok. "

EZÉRT vettek fel, nem azért, mert a másik srácnál te jobb lennél bármiben is!

Egy GÉPET akartak, aki nem gondolkozik, csak amit ugatnak neki azt megteszi kutya módjára és befogja a száját és közben még csóválja is a farkát!

Édes Istenem mennyi hülye van... aki még "büszke" is eme tettére!

Teperj barom.arc tied a világ, a mocskok országa! Pont az ilyenféléket nevelték ki! Tökéletes robot vagy bas.zki!

2016. máj. 3. 00:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó nem tudom mi ez a gyűlölködés,irigység nálad.

Szóval szerinted csak ezért vettek fel,mert szimplán karrierista vagyok,ahaaaa pacsi neked.

Nem is azért mert van már 5+ év szakmai tapasztalatom nagy multi cégeknél plusz kiegészítő tanfolyamokat végeztem közben,meg felhoztam az angolomat is felsőfokra.

Nem tudom mi bajod van,tudod ezeket HR-s emberek mondták nekem,mire kell figyelni utána olvastam átnéztem.

Az MSc-s gyereknek 0 ismétlem 0 év gyakorlata volt.

Kérdezem én nagy tudású te kit veszel fel?

Aki több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik több területen?

Tedd a szívedre a kezed és ne személyen elleni ellenszenv vezéreljen hanem saját magaddal legyél őszinte,ok?

Vállalkozó vagy nagy a tét,kell a profit?

Nem kell leírd csak gondolkodj el rajta.

Aztán meg jönnek ide sírni,hogy MSc-vel,sőt PhD-vel nem kellenek sehova.Pont ezért plusz hiányos soft skillekért,amit az egyetem nem fejleszt,ezeket neked kell plusz való életben szerzed meg.

Barbárfivérek - Utcadiploma hallgasd meg,poénos de nagyon igazat énekelnek.

Kicsit megtanulhatnál mondjuk disztingválni, b...arc,s...ggfej tudod ez nem vall magas érzelmi intelligenciára.

Mert lehet egyszer olyannak szólsz be akinek nagyon nem kellene és esetleg bevág a Dunába,nem én,engem nem érdekel mit gondolsz rólam azt írsz amit akarsz,csak jelzés képen.

a BMW-s példát arra írtam akkor elmondom,tehát:

Egy lány felmegy facebookra,instagramra.Mit lát?

Nyaralgatnak a párjukkal,a pasi sikeres,nem mindenki.

De van ilyen és a fókusz mindig a legjobbra esik a lányoknak mert törekszik a legjobbra,tehát keresi a legjobb lehetőségű hímeket.

Durva de ez van.

Plusz egy HR-s egy vezető mit lát a CV-dben?

Mi az első kérdése?

Szakmai tapasztalata?Hol dolgozott?

Kérdezem én,mit tud egy MSc-s felmutatni tapasztalat nélkül?Erre nagyon kíváncsi vagyok.

Az,hogy robot vagyok nem tudom miből szűrted le,konkrétan nálunk extrém fontos a kritikai érzék,a rendszerszemlélet,plusz tudj kommunikálni amit te nem igazán tudsz,pont ezért nem lesz jól fizető munkahelyed.

Irigykedés megy,de ha picit elgondolkodnál akkor átlátnád amit írok,mert én az ÉLETben tanultam ezeket amikről beszélek,plusz sok sikeres emberrel beszélgetek hetente,megfigyeltem őket, ,,egyik majom tanul a másiktól" erről Antonny Robbins is beszél egyszerűen igyekszem lemásolni a példaképeket,akikre felnézek.

Igen teperek is de tudod mit van is eredménye,nem engem basztat a barátnőm,hogy dolgozni kellene,nem nekem kell kuporgatnom,nem nekem kell féltenem a melómat mert ma elmegyek holnap találok 4 új munkát.Elmondásod szerint nem vagyok jobb,biztos a multis csoportvezető nem látta te gép elől jobban láttad,pacsi.

Csak segíteni akartam a srácnak elmondtam a véleményemet mert kérdezett nem kell megfogadni.

Igen tapasztalatot akartam gyűjteni amíg te mentél beb..szni,én mentem dolgozni,amíg ti partiztatok heti 8-szor,én képeztem magam,ennyi az egész.

Aztán majd sírhattok ha diplomával nem kopogtatnak be a milliós fizetésű ajánlatokkal.

2016. máj. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!