Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy lány pénzorientált?
Màrmint, ha szeret jól élni, mert ezt szokta meg.
A ruhákból nem érdekli a márka, csak az, hogy jól néz ki, onnantól kezdve mindegy, hogy turkálós vagy márkás.
Viszont szereti, ha nem kell nézni az élelmiszerárakat a boltban, és ha a kozmetikumokat nem az áruk, hanem az elvárásai szerint válogathatja (pl sampon 6000ért, parfüm 20 ezerért)
Az oka, hogy korábban külföldön élt, és megszokta, hogy havi 150 ezret lelkifurdalás nélkül magára költhet.
Kerülnétek, vagy nem zavarna?
Nem nagyon foglalkoztat a létezése addig, míg nem találkozok vele.
Voltak, vannak, lesznek ilyen nők, engem nem is zavar, csak ne akarjak tőle semmit, és ő se tőlem.
Az első ilyen jel után azonnal kiadom az útját ismerkedésnél. Van rendes munkám, nem vagyok eleresztve, de nem is mondhatom, hogy szűkös. Ha a második randin azzal jön, hogy mit dolgozok és mennyiből élek, akkor "Ahoj poplacsek!". Ennyi.
27/F
Mivel megvetem az agyatlan, ostoba pénzszórást, ezért igen, zavar. Az anyagiasság eleve kizáró ok nálam.
Amúgy a saját megkeresett pénzét mindenki arra költi, amire akarja, de egy családban már ezt nem teheti meg, azt hiszem.
Mondjuk ennyit költeni ilyen dolgokra szerintem akkor is ostobaság, ha valaki történetesen megteszi... mert parasztvakítás, nem több. Én ezt herdálásnak hívnám.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!