Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha egy fiú kétbalkezes?
Figyelt kérdés
Hát szóval elég ügyetlen vagyok, mint elefánt a porcelánboltban. Sokszor előfordul, hogy leverek valamit, vagy felborítom a poharat, vagy megbotlok valamiben, kiesik valami a kezemből stb. Régebben volt, h páran csúfoltak emiatt, de elengedtem fülem mellett, nem foglalkoztam velük, így hamar abba is hagyták, meg általában ha elbénáztam valamit, öniróniával kezeltem a helyzetet. Lányokat kérdezném, h titeket mennyire zavar egy fiúban ha ilyen kétbalkezes?2015. szept. 9. 12:05
2/7 anonim válasza:
Ebből a szövegből azt szűrtem le, hogy nem kétbalkezes vagy, hanem figyelmetlen! Szóval a lényeg, figyelj jobban oda a környezetedre! Ez változtatható, ha akarsz is változni.
Ha mindent törnél és zúznál, nem biztos, hogy beengednélek a szobámba. :D
4/7 anonim válasza:
Zavarna, ha állandóan bénázna egy srác.
5/7 anonim válasza:
"gratulálok"
BJ.Blazkowitz
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 13:26
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Lányok, titeket zavar ha egy fiú kétbalkezes?
"Nem:D"
Az üzenet szövege: duglak
6/7 A kérdező kommentje:
De vajon ez hogy jön az én kérdésemhez?
2015. szept. 9. 13:40
7/7 anonim válasza:
6 A te kérdésedre írta nekem ez az észlény..felfordul az ilyenektől a gyomrom.
Azért nyomtam ki..hagy lássa a nagyérdemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!